HÜDA PAR heyeti Muş esnafını ziyaret etti

HÜDA PAR heyeti Muş esnafını ziyaret etti

​HÜDA PAR GİK Üyesi İnan Sur ile Muş İl Başkanı M. Şirin Çağlayan, beraberlerindeki kalabalık bir heyetle Muş’un Yaygın Beldesinde esnaf ziyaretinde bulundular.

HÜDA PAR GİK Üyesi İnan Sur ile Muş İl Başkanı M. Şirin Çağlayan, kalabalık bir heyetle Muş’un Yaygın Beldesinde esnaf ziyaretinde bulundular.

Heyeti HÜDA PAR Yaygın Belde Başkanı Aydın Turcan ile parti üye ve gönüllüleri karşıladı. Beldede esnaf ziyaretinde bulunan Sur ile Çağlayan halkın sorunlarını dinledi.

Ziyarette, esnafın yanı sıra belde halkıyla da ayaküstü sohbet eden HÜDA PAR heyeti, esnafın ve halkın talep ve sıkıntılarını dinledi.

Esnaf ve belde halkı, özellikle devlet politikalarından kaynaklı ekonomik sıkıntılar ile tarım ve hayvancılıkta yaşanan sorun ve sıkıntıları dile getirdiler.

Halkın ve esnafın sorunlarını dinleyen HÜDA PAR GİK Üyesi İnan Sur,  iktidar olmadıklarını fakat ellerinden geldiğince halka yardımcı olmaya çalıştıklarını, halkın sorunlarıyla ilgilendiklerini ve ilgilenmeye devam edeceklerini söyledi.

Sur,  yapılan ziyaretin sonunda yaptığı açıklamada, ”HÜDA PAR İl Teşkilatı olarak Yaygın Beldemizi ziyaret ettik. Esnafın durumunu sorduk. Esnafın genel, özellikle ekonomik sıkıntıları, ayrıca tarım ve hayvancılıkla ilgili sıkıntıları var. Özellikle hayvancılıkla uğraşan bölgemizde ithal et ile ilgili sıkıntılar var. Halkımızı dinledik. Bize dertlerini paylaştılar, biz de söylenenleri not aldık. Yeri geldiğinde şu soruyla karşı karşıya geliyoruz: Hükümet değilsiniz, neden problemlerimizle ilgileniyorsunuz? Biz de bu sıkıntıları dillendireceğimizi ve ulaşabildiğimiz ilgili makamlara ileteceğimizi söylüyoruz. Tüm teşkilatımıza da ziyaret programımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

İLKHA

















HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler