​HÜDA PAR heyeti Şanlıurfa'da fakir aileler yararına açılan kermesi ziyaret etti

​HÜDA PAR heyeti Şanlıurfa'da fakir aileler yararına açılan kermesi ziyaret etti

​HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın beraberindeki heyetle, Umut Kervanı Vakfı Şanlıurfa Şubesinin fakir ve muhtaç aileler yararına Topçu Meydanı’nda düzenlemiş olduğu kermesi ziyaret etti.

Kermesin düzenlendiği Topçu Meydanı’nda bir heyet ile ziyarette bulunan HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın’ı, Umut Kervanı Vakfı Şanlıurfa Şube Başkanı Mahmut Çelik karşıladı.

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın’a, Karaköprü İlçe Başkanı Faruk Polat ile İlçe Başkan Yardımcıları eşlik etti.

Kermes alanında kurulan reyonları gezerek görevliler ve vatandaşlarla yakından ilgilenen Yalçın'a tatlı çeşitleri ve çay ikram edildi.

“Tüm üyelerimizin ve halkımızın bu kermesi ziyaret edip katkı sunmalarını istiyoruz”

Böylesine hayırlı bir işe aracı oldukları için Umut Kervanı Vakfı Şanlıurfa Şube Başkanı Çelik’e teşekkür eden Yalçın, “HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı olarak Umut Kervanı Vakfı Şanlıurfa Şubesinin Topçu Meydanı’nda fakir ve muhtaç aileler yararına açmış olduğu kermesi ziyaret ettik. Fakir ve muhtaç ailelere yardım etme adına açılan bu kermeste emeği geçen başta başkanımız olmak üzere tüm çalışanlarına teşekkür ederiz. Bu hayırlı çalışmanın içerisine girdiklerinden dolayı Allah kendilerinden razı olsun. Mağdur insanların ihtiyacını karşılamak için bu tür kermeslerle birkaç mağdurun yüzü gülerse, bu da ayrı bir güzellik olacaktır. Buradan tüm üyelerimizin ve halkımızın bu kermesi ziyaret edip katkı sunmalarını istiyoruz.” temennisinde bulundu.

Umut Kervanı Vakfı Şanlıurfa Şube Başkanı Mahmut Çelik ise, fakir ve muhtaç aileler yararına düzenledikleri kermesi ziyaret etmesinden memnun kaldıklarını belirterek, HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın’a ve heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

İLKHA

















HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.