HÜDA PAR heyetinden Karaköprü esnafına ziyaret

HÜDA PAR heyetinden Karaköprü esnafına ziyaret

HÜDA PAR Karaköprü ilçe Başkanı Faruk Polat ve beraberindeki heyet, esnafı ziyaret ederek, sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen 2’nci Olağan Kongre ile HÜDA PAR Şanlıurfa Karaköprü ilçe Başkanlığına seçilen Faruk Polat, beraberindeki heyet ile esnafı ziyaret ederek, sıkıntı ve taleplerini dinledi.

Karaköprü ilçesi Karşıyaka Mahallesi Direkli Caddesi üzerinde bulunan esnafı tek tek ziyaret eden Polat, esnaf ilgisi ve teveccühüyle karşılaştı.

Esnafın sorun ve sıkıntılarını not alan Polat, yaptıkları ziyaretlerde tespit ettikleri sorun ve mağduriyetleri rapor halinde yetkililere sunacaklarını söyledi. Esnaf ise yapılan ziyaretten dolayı Polat ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

“Esnaflarımıza yapılan bu ziyaretler onları sevindiriyor”

Yaptıkları ziyaretler sonrası bir değerlendirme yapan Polat, her hafta düzenli ve istikrarlı bir şekilde bu ziyaretleri yaptıklarını ve bundan sonra da yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Seçim zamanı gözetmeden ve oy endişesi taşımadan esnafı ziyaret ettiklerini sözlerine ekleyen Polat, “Uzun zamandan beridir merkez ilçelerimizde düzenli, istikrarlı ve sistematik bir şekilde esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Bugün de Karaköprü ilçemizin Karşıyaka Mahallesi Direkli Caddesi üzerinde bulunan esnafımızı ziyaret ettik. Esnafımıza yapılan bu ziyaret onları sevindiriyor. Herhangi bir seçim veya oy endişesi taşımadan Cuma’nın mübarek feyzinden, esnafımızın dualarından ve sözlerinden istifade ettik.” şeklinde konuştu. (Ramazan Casuk - İLKHA)
























 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler