HÜDA PAR heyetinden Muş basına ziyaret

HÜDA PAR heyetinden Muş basına ziyaret

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Muş’a gelen HÜDA PAR Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erdal Elibüyük, Muş İl Başkanı M. Şirin Çağlayan ve beraberlerindeki heyet Muş’ta yayın yapan yerel gazeteleri ziyaret ettiler.

HÜDA PAR Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erdal Elibüyük, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Muş’a geldi.

Ziyaretleri kapsamında İl Başkanı M. Şirin Çağlayan ile beraber Muş’ta yayın yapan yerel ve ulusal basını ziyaret eden Elibüyük, yerel gazete temsilcilerinin yaşadıkları sorunları dinledi.

Yerelde çeşitli sorunlar yaşadıklarını aktaran gazeteciler, sorunlarına çözüm beklediklerini ve HÜDA PAR heyetinin yaşadıkların sorunları yetkili mercilere aktarmalarını istediler.

Gerçekleştirdikleri ziyaretler sonrası İlke Haber Ajansına açıklamalarda bulunan HÜDA PAR medyadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erdal Elibüyük, basın mensuplarından sıkıntılarını dinlediklerini belirterek, “Medya Tanıtım Birimi Başkanı olmam hasebiyle Muş yerel basınını ziyaret ederek onların sorun ve sıkıntılarını dinledik. Bunları İnşallah önümüzdeki günlerde de kamuoyuyla paylaşacağız.” dedi.

“Muş’un ekonomik anlamda da ciddi sıkıntıları var”

Muş’a son olarak 5 yıl önce geldiğini ve o günden buyana kentin gelişiminde bir ilerleme kaydetmemiş olmasının üzüntü verici olduğunu belirten Elibüyük, konuşmasına şöyle devam etti:

“Üzülerek şunu ifade edeyim ki; 5 yıl önce buraya gelmiştim. Aradan 5 yıl geçmesine rağmen kentte bir ilerleme olmadığı gibi daha da geriye gidiş gördüm. Sokaklarında, caddelerinde bunu çok rahatlıkla gözlemliyorsunuz. Belediye hizmetlerinin sahadaki yansımaları çok da müspet değil. Ciddi eksiklikler var. Bunu inşallah sizin aracılığınızla paylaşıyoruz. Belediyelerin sorunları çözme ve şehre artı bir değer katmaları gibi bir sorumlulukları var. Maalesef Muş’ta bunu göremedik. Muş’un ekonomik anlamda da ciddi sıkıntıları var. Organize Sanayi Bölgesi’nin aktif olmaması, hayvancılığa gerekli destek ve teşvikin verilmemesi, bunun yanı sıra esnafların büyük bir kısmının borç sıkıntısı içerisinde olması ve aldıkları kredileri ödeyememeleri… Bunların hepsi çok ciddi sıkıntılar.” şeklinde konuştu.

“Siyaset Medya İlişkisi ve Sosyal Medya”

Yapılan ziyaretler sonrasında parti binasında, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Erdal Elibüyük ve Medya Başkan Yardımcısı M. Şerif Durmaz tarafından partililere yönelik “Siyaset Medya İlişkisi ve Sosyal Medya” konulu iki oturumlu bir seminer verildi.

İLKHA


















 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.