HÜDA PAR heyetinden Şehit ve Tutuklu ailelerine bayram ziyareti

HÜDA PAR heyetinden Şehit ve Tutuklu ailelerine bayram ziyareti

HÜDA PAR Çınar İlçe Teşkilatından oluşan bir heyet Şehit ve Tutuklu ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Hür Dava Partisi (Hüda Par) Çınar İlçe Başkanı Abdurrahman Tekdal ve partililerden oluşan bir heyet Kurban Bayramları ziyaretleri kapsamında Şehit ve Tutuklu ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Heyet Bulutçeker(Qubık), Çatmadal(Delavgür), Harabe(Xerabé), Şarge(Şargo), Pembeviran(Kurm), Bellitaş (Xırbésitıl), Yarımkaş(Kanipank), Yıllarca(Gogveri) ve Yıllarca’ya(Gogveri) bağlı Kalığ ve Hérik mahallelerinde (köylerinde) bulunan Şehit ve Tutuklu ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

HÜDA PAR heyeti İslami davdan dolayı yaklaşık 20 yıldır cezaevinde bulunan Seyfettin Kınay ile İslami davalardan dolayı şehid edilen Şehid Yüksel Tan, Selahhatin Asar, Hüsnü Asar, İbrahim Dağtekin, Tevfik Kaya, Davut Kınay, Osman Kınay, Hamza Duman ve PKK’nin yola döşediği mayın saldırısında hayatını kaybeden Şehid M.Emin Gülçer, M.Halil Gülçer, Kutbettin Ayhan, Muhammed Ayhan, Molla Hıdır Akyol, Ramazan Yeşil ve Bedri Soysal’ın ailelerini ziyaret etti.

Şehit ve Tutuklu ailelerini ziyarette konuşan HÜDA PAR Çınar İlçe Başkanı Abdurrahman Tekdal, şehitlerin unutulmadığını ve hatıralarının sürekli canlı olduğunu belirterek, “Şehid ailelerine karşı kendimizi borçlu görüyoruz. Sizler Müslümanların hatırındasınız, unutulmuyorsunuz.“ dedi.

ÇINARINSESİ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.