HÜDA PAR heyetindenevlilik fuarına ziyaret

HÜDA PAR heyetindenevlilik fuarına ziyaret

​HÜDA PAR Van İl Başkanlığından bir heyet kentte açılan "Birinci Van Evlilik ihtiyaçları Fuarını" ziyaret etti.

HÜDA PAR Van İl Başkan Yardımcısı Faruk Tasan başkanlığındaki bir heyet kentte ilk kez açılan Birinci Van Evlilik ihtiyaçları Fuarını" ziyaret etti.

Fuarda stant açan firma sahipleri ve ziyaretçiler tarafından yoğun ilgiyle karşılanan heyet, firmaları tek tek ziyaret ederek, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.

HÜDA PAR heyetine, göstermiş oldukları ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür eden firma yetkilileri, 19 Nisan Perşembe gününden bu yana fuar alanında olduklarını ve ilk defa kendilerini siyasi parti olarak HÜDA PAR’ın ziyaret ettiğini dile getirdiler.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Tasan, "Bütün fuarlara iştirak ediyoruz. Bu konuda çalışma yapan hem fuarda organizasyon işleriyle uğraşan kardeşlerimize destek olsun diye hem de yerel esnafın kalkınması için bu gibi fuarların gerekli olduğuna inanıyoruz. Bu gibi fuarlara destek amaçlı halkın dikkatini oraları çekmek için özellikle ziyaret ediyoruz ve onlara moral vermek için devamlı bütün fuarları ziyaret ederek, destek veriyoruz. Bu gibi fuarların ilimizin ekonomisine çok büyük katkısının olduğunu biliyoruz. " dedi.

"Esnafın yüzünün gülmesi bizi memnun etti"

Çalışma enerjisinin esnafın memnuniyetinden kaynakladığın söyleyen Tasan, "Özellikle fuarlar arttıkça memleketteki ticaret hareketliliğinin var olacağına inanıyoruz. Özellikle fuar katılımcılarının yüzlerinin gülmesi bizi bu sefer çok memnun etti. Daha önceki fuarlara katılmıştık. Bu fuarlarda genelde katılımcıların memnuniyetsizliklerini görüyorduk ama bu fuarda esnafların yüzünün güldüğünü görmemiz bizi çok sevindirdi ve onlardan enerji aldık." ifadelerini kullandı.

İLKHA














 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.