HÜDA PAR Hilvan İlçe Başkanlığından okul müdürlerine ziyaret

HÜDA PAR Hilvan İlçe Başkanlığından okul müdürlerine ziyaret

HÜDA PAR Hilvan İlçe Başkanlığından bir heyet, ilçede bulunan okul müdürlerini ziyaret ederek, ilçedeki eğitim durumu hakkında bilgi aldı.

HÜDA PAR Hilvan İlçe Başkanı Osman Göçmen ve beraberindeki heyet, ilçede eğitim veren okulların müdürlerini ziyaret ederek, ilçedeki eğitim-öğretim çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

İlçede bulunan esnafların tamamını ziyaret ettiklerini söyleyen Göçmen, "Eğitim-öğretim seviyesinin daha verimli olması açısından okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle birlikte iç içe olmak, onların sorunlarını dinleyip, halledebildiğimiz sorunlar varsa yardımcı olmak istiyoruz." dedi.

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Göçmen, “İlçede esnaf ziyaretlerimizi tamamladık ve ziyaretlerimiz devam edecek. Şimdi de Lise Müdürlerimiz başta olmak üzere okul müdürlerini ziyaret ediyoruz. İlçemizdeki eğitim durumunu, sorunları ve yapılması gerekenler hakkında müdürlerimiz ile istişare ediyoruz. Bize gereken ilgiyi gösterip bilgi alışverişinde bulunan müdürlerimize teşekkür ediyorum. Onlara hayırlı ve başarılı çalışmalar ve başarılar diliyorum. ” dedi

Okul müdürleri ise, ziyaretten memnuniyet duyduklarını dile getirip heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

İLKHA





Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.