"HÜDA PAR’ın amacını ve gayesini götürmeyeceğimiz ev kalmayacak"

"HÜDA PAR’ın amacını ve gayesini götürmeyeceğimiz ev kalmayacak"

​HÜDA PAR Bitlis milletvekili adayları, partilerinin amacını ve gayesini götürmeyecek ev bırakmayacaklarını söylediler.

24 Haziran’da yapılacak seçimler için çalışmalarını artırdıklarını ifade eden HÜDA PAR Bitlis milletvekili adayları Cengiz Karakaya, Celal Gül ve Eşref Oran, partililerle bir araya geldiler.

HÜDA PAR İl Başkanlığı Konferans Salonunda üyelerle bir araya gelen adaylar, seçim bölgelerinin belirlenmesi için istişare toplantısını yaptı.

Toplantının ardından açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Bitlis Milletvekili Adayı Cengiz Karakaya, istişare toplantısında görev dağılımının yapıldığını belirterek, HÜDA PAR’ın amacını ve gayesini en ücra noktalarındaki insanlara ulaştıracaklarını ifade etti.

Halkın kendilerini iyi tanıdığını aktaran Karakaya, “Bugün üye ve gönüllerimizle birlikte seçimde yapılacak çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunduk. Köy ve mahalle koordinasyonlarını kurduk. Zaten sahadaydık ve çalışıyorduk ama seçim olması nedeniyle bu çalışmalarımızı artırdık. İnşallah partimizin amaç ve gayesini ulaştırmadığımız insan kalmayacak. Köy köy, mahalle mahalle, ev ev, esnaf esnaf dolaşacağız. İnşallah 24 Haziran’da güzel bir netice almak için canla başla gayret edeceğiz.” dedi.

Seçimden seçime halka giden vekil adayları olmadıklarına dikkat çeken Karakaya, “Seçimden seçime halkın kapısını çalan vekil adayları değiliz. Herkes bizi tanıyor ve biliyor. Bitlis’te yaşayan, Bitlis’in varoşlaşmış mahallelerinde gezen, hizmetten yoksun bırakılan sokaklarında dolaşan, halkın sorunlarını dinleyen, halkımızla aynı havayı teneffüs eden, aynı sıkıntıları çeken adaylarız. Bundan dolayı halkın bize olan teveccühü çok iyidir. Diğer adayların hemen hemen hiçbiri yerli değil. Bitlis dışında yaşıyorlar. Ankara, İstanbul’da oturup seçimden seçime buraya geliyorlar. Kazandılarsa gidip, bir dahaki seçime kadar gelmiyorlar. Kazanmadılarsa zaten eşyalarını toplayıp giden kesimlerdir.” diye konuştu.

İstişare toplantısına; HÜDA PAR İstişare Kurulu Üyesi İsmail Kocakaplan, vekil adayları ve partililer katıldı. (Şükrü Tontaş-İLKHA)





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.