HÜDA PAR’ın Şırnak’ta seçim çalışmaları sürüyor

HÜDA PAR’ın Şırnak’ta seçim çalışmaları sürüyor

​HÜDA PAR Şırnak Milletvekili adayı Emcet Yalçın, beraberindeki partili heyet ile esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

HÜDA PAR Şırnak Milletvekili Adayı Emcet Yalçın, İl Başkanı Abdullah Kılınç ve partililerden oluşan heyet, Sanat Sokağı ve Siirt Caddesi esnafını ziyaret ederek, esnafın sorun, sıkıntı ve taleplerinin dinledi

Esnafın yoğun teveccühüyle karşılaşan Yalçın, esnafların sorun, sıkıntı ve taleplerini seçildikleri halde mecliste dile getireceklerini belirterek, esnaftan destek talebinde bulundu.

Devletin üretime önem vermediği için esnafların iş yapamadığını, vatandaşlarında alışveriş yapamaz duruma geldiğini belirten Yalçın, HÜDA PAR olarak üretime dayalı yerli ve milli bir ekonomi sistemi kuracaklarını vurguladı.

HÜDA PAR adaylarından “Geçmiş olsun” ziyareti

HÜDA PAR Şırnak milletvekili adayları ve beraberindeki heyet, önceki gün Batman’dan Silopi’ye gelmek üzere yola çıkan ancak İdil’de geçirdikleri trafik kazası sonucu yaralanan Akyel ailesi fertlerini evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ilettiler. 

Kaza sırasında aracın sırt üstü yatmasıyla, araç içerisinde kaburgası kırılan İbrahim Akyel, İdil Devlet Hastanesine kaldırılıp, tedavi altına alındı. Bir günlük tedavinin ardından taburcu edilen Akyel’i HÜDA PAR heyeti, Silopi’deki evinde ziyaret ederek geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. 

Ziyaretin ardından heyet, ilçeden ayrıldı.

Ziyarete, HÜDA PAR Şırnak milletvekili adayları Nasuh Sevinik ile Emcet Yalçın, Şırnak İl Başkanı Abdullah Kılınç, Cizre İlçe Başkanı Ahmet Elçin, İdil İlçe Başkanı Mehmet Hamit Ersoy ve Silopi İlçe Başkanı Salih Gök katıldı.

İLKHA











Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.