HÜDA PAR israil Hakkında Suç Duyurusunda Bulunacak

HÜDA PAR israil Hakkında Suç Duyurusunda Bulunacak

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, siyonist katil israil`in 15 gündür sürdürdüğü askeri operasyonla Filistin`de soykırım suçu işlediği tespitini yaptıklarını belirterek, partisinin bunu mahkemeye taşıyacağını bildirdi.

siyonist katil israil`in 15 gündür Filistin`e yönelik havadan, denizden ve karadan başlattığı saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı her geçen saat artıyor. Son olarak Gazze`nin Şucaiye mahallesine saldırı düzenleyen siyonist katil israil ordusu, çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan 70 sivili katletmişti.

siyonist katil israil`in Gazze`ye başlattığı saldırıları ilk günden bu yana şiddetle tel`in eden HÜDA PAR, somut bir adım atarak Filistin`de soykırım suçu işleyen İsrail yöneticilerini mahkemeye verme kararı aldı.

Konuyla ilgili sosyal medya üzerinden açıklama yapan HÜDA PAR lideri Zekeriya Yapıcıoğlu, "israil terör örgütü yöneticileri ve üyeleri hakkında "soykırım" ve insanlığa karşı suçlar nedeniyle suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyoruz" dedi.

HÜDA PAR`ın Hukukçu Genel İdare Kurulu (GİK) üyelerine hazırlık yapmaları için talimat verdiğini belirten Yapıcıoğlu, mahkemeye yapacakları suç duyurusunun diğer ülke vatandaşlarına da örnek olması dileğinde bulundu.



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.