HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük gençlerle buluştu

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük gençlerle buluştu

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük, partisinin Zeytinburnu İlçe Gençlik Kollarıyla bir araya geldi.

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük, Zeytinburnu İlçe Gençlik Kolları Başkanlığının düzenlediği etkinliğe katıldı.

İstanbul 2’inci Olağan Kongresinde gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı ilçe gençlik kollarına teşekkür eden Elibüyük, “Gençleri hem dünyevi hem de uhrevi manada önemsiyoruz. Gençlerin olduğu yerde heyecan, enerji ve bereket vardır” dedi.

“Hepimizin hedefleri olmalı ve gerekirse onlarca yıl bu hedefler için çalışmalıyız” diyen Elibüyük “Bir davanın vitrini gençleridir” diyerek gençlere büyük sorumluluklar düştüğünü ifade etti.

“Şehit Yasin Börü anahtar oldu”

“Partimizin Kuruluşundan sonra başta Karadeniz olmak üzere ülkemizin 7 Bölgesi'ne gittik” diyen Elibüyük, konuşmasına şöyle devam etti:

“Gittiğimiz her yerde, ailesi partimizden olan Yasin Börü kardeşimizin şehadeti davamızın çalışmalarında etkili oldu. Onun adı bize anahtar oldu. Birçok yere onun adıyla girdik. 20 yılda anlatamadıklarımızı şehit ve arkadaşları kısa sürede Türkiye’ye anlattı.” dedi.

Partili olacağız ama partici olmayacağız

“Bizim bir partimiz olmalı ama partici olmamalıyız.” diyen Elibüyük,  sözlerini şöyle bitirdi:

“Ülkenin ve İslam âleminin menfaati söz konusu olduğunda rozetimizi çıkarır cebimize koyarız. İslam adına ne gerekiyorsa onu yaparız. Bunun yanında, davamızı anlatmak için çok çalışmalıyız. Vakit ve sağlık eldeyken kıymetini bilmeliyiz.”

İLKHA









Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler