HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığından AFAD İl Müdürlüğüne ziyaret

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığından AFAD İl Müdürlüğüne ziyaret

​HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük beraberindeki heyetle, AFAD İstanbul İl Müdürü İbrahim Tarı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük, İl Başkan Yardımcıları Hasan Ekinci ve Seyfullah Sivi ile birlikte AFAD İstanbul İl Müdürü İbrahim Tarı’yı ziyaret etti.

Samimi ve sıcak bir ortamda geçen görüşmede İbrahim Tarı, AFAD’ın kuruluş amacı ve hizmetleri hakkında bilgilendirmede bulundu. Tarı, AFAD olarak İstanbul’da birçok STK ve eğitim kurumunda afet ve acil yardım konularında eğitici seminerler verdiklerini belirtti.

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük ise, “AFAD’ın çalışmalarını takdir ediyoruz. Bu noktada eğitici faaliyetleriyle birlikte acil durumlardaki başarılı müdahalelerle ilgili çalışmalarından dolayı takdir ve tebrik ediyoruz. Bizler de teşkilatlarımızın tamamına eğitim seminerleri vermeyi planlıyoruz. Ayrıca İstanbul İl Teşkilatı olarak gönüllü bir ekip oluşturarak profesyonel bir eğitim almalarını sağlayacağız. Deprem ve sel gibi acil durumlarda bu gönüllü kardeşlerimiz AFAD’ın koordinasyonunda acil yardım çalışmalarına katılacak.” dedi.

Görüşme karşılıklı başarı ve iyi dilek temennileriyle sona erdi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler