HÜDA PAR İstanbul Kongresi için hazırlıklar tamamlandı

HÜDA PAR İstanbul Kongresi için hazırlıklar tamamlandı

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek olan İstanbul 2. Olağan Kongresi'nde hazırlıklar tamamlandı.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun katılımıyla Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi'nde yapılacak İstanbul 2. Olağan Kongresi'nde hazırlıklar tamamlandı.

Yerli ve yabancı birçok misafirin katılımıyla gerçekleştirilecek olan kongrenin son hazırlıklarını yakından takip eden HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük “Son 15 gündür İstanbul’u kongre hazırlıkları sarmıştı. Kardeşlerimiz canla başla gece gündüz demeden çalışarak hazırlıklara devam ettiler. Son olarak dün gece salonun süslenmesiyle hazırlıklarımız devam etti. Bugün artık misafirlerimizi ağırlamak için hazırız." dedi.

Öte yandan Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi'nde saat 14.00'te başlayacak olan kongrenin program akışının şöyle olacağı açıklandı:

"Açılış ve selamlama, Kur’an-ı Kerim tilaveti, kongrenin Başkanlık Divanı seçimi, HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük'ün açılış konuşması, HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığının faaliyet ve hesap raporunun okunması, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun konuşması ve seçim."

Kongre, seçimin ardından göreve gelecek olan il başkanının teşekkür konuşmasıyla son bulacak.

İLKHA






 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler