HÜDA PAR Kale İlçe Başkanlığında görev değişimi

HÜDA PAR Kale İlçe Başkanlığında görev değişimi

HÜDA PAR Kale İlçe Teşkilatının birinici Olağan Kongresi yapıldı. Yapılan seçim sonunda Kale İlçe Başkanlığı görevine Emin Koçhan seçildi.

HÜDA PAR Kale İlçe Teşkilatı, birinici Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Düzenlenen kongreye HÜDA PAR Malatya il Başkanı Orhan Dikgöz, il yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Kongrede, yapılan yoklamanın ardından, Divan Başkanlığı seçimine geçildi. Divan başkanlığı seçiminden sonra HÜDA PAR Malatya il Başkanı Orhan Dikgöz ve HÜDA PAR Malatya Kale ilçe Başkanlığına seçilen Emin Koçhan birer konuşma yaptı.

Yapılan kongrenin hayırlara vesile olmasını temenni eden HÜDA PAR Malatya İl Başkanı Orhan Dikgöz, ilçe teşkilatlarını güçlendirip çalışmalara daha fazla ağırlık vereceklerini söyleyerek, “HÜDA PAR Malatya İl Başkanlığı olarak 5 ilçemizde bulunan teşkilatlarımızın kongrelerini belirlenmiş bir takvime göre gerçekleştiriyoruz. Bugün Kale ilçe kongremizle başlayıp önümüzdeki hafta Battalgazi ve Yeşilyurt ilçe kongrelerimizi yapmak suretiyle ilçe kongrelerimize devam edeceğiz. Bugün de burada Kale İlçe Teşkilatımızın 2’nci olağan kongresini gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Öncelikle ilçe kongremizin Malatya’mıza, ülkemize ve İslam ümmetine hayırlar getirmesini yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz. HÜDA PAR kadrolarının da yükü ağırlaştıkça ağırlaşacak, sorumluluğu artıkça artacaktır. Bizim kaybedecek zamanımız yoktur. Her geçen zaman aleyhimize işliyor. Teşkilatlılarımızı güçlendirip çalışmalarımıza ağırlık vermek zorundayız. Çünkü bizler açık ve net olarak söylüyoruz ki, biz hür kadrolar olarak bu halkın ve bu memleketin idaresine ve yönetimine talibiz.” ifadelerini kullandı.

Kongre, yeni Başkan Emin Koçhan’ın teşekkür konuşmasıyla sona erdi.

İLKHA





Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.