HÜDA PAR Malatya ilçe kongreleri tamamlandı

HÜDA PAR Malatya ilçe kongreleri tamamlandı

HÜDA PAR, Malatya'nın Akçadağ ve Doğanşehir ilçe teşkilatlarında kongreye giderek, ildeki son ilçe kongrelerini tamamladı.

HÜDA PAR, Malatya'nın Akçadağ ve Doğanşehir ilçe teşkilatlarında kongreye giderek, ildeki son ilçe kongrelerini tamamladı.

Kongrelere katılan HÜDA PAR Malatya İl Başkanı Orhan Dikgöz, kısa bir süre içerisinde memleketin birçok ilinde, yüzlerce ilçesinde teşkilatlanmaya gittiklerini hatırlatarak, bunun büyük bir fedakârlık ve özveri olduğunu söyledi.

"Partimizin misyonu bizden önceki peygamber ve sahabelerin misyonundan farklı değildir." diyen Dikgöz, şöyle konuştu: "Bu partiye hizmet edecek, bu partinin tüm kesimlere gitmesi için çalışacak hür neferler bilsinler ki partimizin misyonu bizden önceki peygamber ve sahabelerin misyonundan farklı değildir. Onlar da bizim gibi bu programı daha önce yeryüzünde insanlara tebliğ etmiş ve mükâfatını Allah’tan beklemişlerdir. Hür kadrolarda yer alan tüm kardeşlerimiz, Salih olanların dediği gibi 'Bizim mükâfatımız Allah katındadır, dolayısıyla biz mükâfatımızı ondan beklemekteyiz.' demeli ve Allah’ın rızasını gözetmelidir. Hamdolsun HÜDA PAR kadroları memleket memleket, il il, ilçe ilçe, köy köy bazen kışın zor şartlarında, bazen sıkıntılı anlarda, bazen yoklukta ev ev gezerek bu programı anlatmaktadırlar. Bilin ki her sıkıntının sonu refahtır. Gün gelecek tamamlanmasına ant içilmiş Allah’ın nuru tamamlandığında bizler secdelere kapanacak ve hüsrana uğramayacağız. HÜDA PAR 'parti' davası gütmez, 'dava' partisi olmayı hedefler." 

Kongre seçimlerinin ardından HÜDA PAR Akçadağ İlçe Başkanı Veysel Yıldız güven tazelerken, Doğanşehir eski İlçe Başkanı Emin Yıldız görevini İdris Kaplan’a devretti.

Kongreler, iyi dilek temennileri ile son buldu. (İLKHA)




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler