HÜDA PAR Malatya milletvekili adaylarından basın ziyareti

HÜDA PAR Malatya milletvekili adaylarından basın ziyareti

HÜDA PAR Malatya milletvekili adaylarından Dönmezer ve İçli, basın mensuplarını ziyaret etti.

HÜDA PAR Malatya milletvekili adayları M. İlker Dönmezer ve Vahap İçli, HÜDA PAR Malatya İl Sekreteri Yasin Akça ile beraberindeki heyetle, Malatya’da yayın yapan Er ve Vuslat TV ile Merkezi Ankara’da bulunan Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ’ı ziyaret eden heyet, sıcak ve samimi ilgiyle karşılandı.

Kendilerini tanıtan adaylar, 35 yıldır yönetim kurulu başkanlığı yapan Dağ’a çalışmalarında başarılar diledi. 

Daha sonra Malatya’da ulusal yayın yapan Er Tv’yi ziyaret eden Dönmezer ve İçli, Er TV Genel Yayın Yönetimi Mustafa Eren tarafından karşılandı.

Er TV ziyaretinin ardından yine ilde ulusal yayın yapan Vuslat TV’ye geçen Dönmezer ve İçli ile beraberindeki heyeti, Vuslat TV Genel Yayın Yönetmeni Fahri Memur karşıladı.

Yapılan ziyaret nedeniyle memnuniyetini dile getiren Memur, HÜDA PAR’ı da mecliste görmek istediklerini söyledi.

HÜDA PAR milletvekili adayları Dönmezer ve İçli, yaptıkları konuşmada, Malatya için hayırlı çalışmalarda bulunacaklarını belirttiler.

“Hedefimiz halkımıza hizmet etmektir”

Yaptıkları ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan milletvekili adayı M. İlker Dönmezer, “HÜDA PAR olarak şimdiye kadar yaptığımız ve yapacağımız bütün çalışmalarda Allah’ın rızasını kazanmaya çalıştık, çalışıyoruz. Bu çalışmamız da bunun içindir. Malatya’mızda eksiklikleri gidermek boynumuzun borcudur. Gayemiz Allah’ın rızası, hedefimiz halkımıza hizmet etmektir. Allah’ın izni ile yapacağımız çalışmalar sonuç verecektir. Bu çalışmalar kapsamında bugün Malatya’da bulunan yerel ve ulusal tv ve basın mensuplarını ziyaret ettik. Kendilerinden, desteklerini eksik etmemeleri hususunda talepte bulunduk. İnşallah önümüzdeki günlerde yapacağımız aday tanıtımlarımız için vereceğimiz iftar yemeğine onları da davet ettik. Rabbim çalışmalarımızı hayırlı kılsın.” diye konuştu. (İLKHA)









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler