HÜDA PAR Mardin adaylarını basına tanıttı

HÜDA PAR Mardin adaylarını basına tanıttı

HÜDA PAR Mardin İl Teşkilatı, milletvekili adayları için ‘aday tanıtım toplantısı’ düzenledi.

24 Haziran da seçimlere 81 ilde girecek HÜDA PAR, Mardin milletvekili adayları için ‘aday tanıtım toplantısı’ düzenledi.

HÜDA PAR İl Teşkilat binasında yapılan toplantının ardından birinci sıra adayı Mahmut Kılınç, açıklamalarda bulundu.

HÜDA PAR kadrolarının çok iddialı ve kararlı bir şekilde Türkiye’nin dört bir tarafında seçim kampanyasını sürdürdüklerini belirten Kılınç, 25 Haziran sabahında HÜDA PAR’ın Türkiye’de sürpriz yapacağını ve Türkiye’nin seçim sonuçlarında sürprizlerle karşılaşacağını söyledi.

“HÜDA PAR’ın siyasi çizgisi Türkiye siyasetine yeni bir anlam kazandıracaktır”

HÜDA PAR’ın Türkiye için bir fırsat olduğuna dikkat çeken Kılınç, sözlerine şöyle devam etti:

“HÜDA PAR’ın kadroları Türkiye halkları için bir fırsattır. İnşallah HÜDA PAR’ın kadroları Türkiye siyasetine yeni bir anlam yükleyecekler. HÜDA PAR’ın siyasi çizgisi Türkiye’deki siyasete yeni bir anlam kazandıracaktır. HÜDA PAR olarak biz Türkiye’nin 81 vilayetinde tek başımıza kendi partimizin logosuyla çok azimli kararlı ve iddialı bir şekilde seçime gidiyoruz. Tüm barajları yıkmak için yola çıktık ve Allah’ın izniyle 25 Haziran sabahı HÜDA PAR, Türkiye’de sürpriz yapacaktır. Türkiye halkı seçim sonuçlarında sürprizlerle karşılaşacaktır. HÜDA PAR kadroları çok iddialı kararlı bir şekilde Türkiye’nin 4 bir tarafında seçim kampanyasını sürdürmektedir. İnşallah bu kararlılık ve azim neticesinde HÜDA PAR’ın kadroları mecliste temsil edileceklerdir.”

“HÜDA PAR her hâlükârda seçimden başarıyla çıkacaktır”

“Altını çizerek söylüyorum; bu seçime iki parti girmektedir. Bu seçime HÜDA PAR ve diğer siyasi partiler katılıyor.” diyen Kılınç, sözlerine şöyle devam etti:

“Bundan dolayı da HÜDA PAR’ın başarısını şimdiden ilan ediyorum. Allah’ın izniyle HÜDA PAR her hâlükârda bu seçimden başarıyla çıkacaktır. Başta partimizin diğer adayları olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Adaylığımızın Mardin’e, bölgemize, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlı olmasını şanı yüce Allah’tan temenni ediyorum. Adaylığımızın tanıtım programında emeği geçen arkadaşlara ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz. Seçim sonuçlarının şimdiden ülkemize, bölgemize ve İslam âlemine hayırlı olmasını şanı yüce Allah’tan temenni ediyorum.” dedi.

İLKHA







Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.