HÜDA PAR Mardin İl Başkanlığından Eğitim-Bir-Sen’e ziyaret

HÜDA PAR Mardin İl Başkanlığından Eğitim-Bir-Sen’e ziyaret

HÜDA PAR Mardin İl Başkanlığından bir heyet, Eğitim-Bir-Sen Kızıltepe Temsilciliğine yeni seçilen Mehmet Nuri Akkurt’a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR Mardin İl Başkanı Burhan Aydın ve beraberindeki heyet, geçtiğimiz gün Eğitim-Bir-Sen Kızıltepe Temsilciliğine seçilen Mehmet Nuri Akkurt’a "hayırlı olsun" ziyareti gerçekleştirildi.

Yapılan ziyaretle ilgili açıklamada bulunan HÜDA PAR Mardin İl Başkanı Burhan Aydın, şunları söyledi:

"Yeni seçilen Eğitim-Bir-Sen Kızıltepe İlçe Temsilcisi Mehmet Nuri Akkurt’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik. Yeni görevinde kendilerine başarılar diliyoruz.  Yapacakları çalışmaların hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu anlamda Allah’ın izniyle üzerimize düşen sorumluluk neyse her zaman yerine getirmeye hazırız."

Eğitim-Bir-Sen Kızıltepe İlçe Temsilcisi Mehmet Nuri Akkurt ise HÜDA PAR heyetinin kendilerine yaptığı ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkürlerini iletti.

Akkurt, "7 Ekim’de Eğitim-Bir-Sen Kızıltepe Temsilciliği olarak seçime gittik. Üyelerimiz bizi tercih ettiler. Eğitim sendikası olarak ana hedefimiz eğitimdir. Kızıltepe’de eğitim sorunları fazla olan bir ilçemiz. Zamanında ihmal edilmiş hem derslik hem de materyaller noktasında sıkıntılar yaşanmıştır ve bu konuda eksikliklerimiz vardır. İlçemiz daha yeni yeni kendine gelme aşamasında. Tabi bu da yeterli değil. Eğitim alanındaki eksikliklerin giderilmesinde siyasi parti ve STK temsilcilerine düşen sorumlulukta bizi desteklemelerini bekliyoruz. El birliği ile sorunlarımızla başa çıkarsak halledemeyeceğimiz bir şey yoktur. Çünkü hepimizin çocukları bu okullarda eğitim görüyor. Bu noktadaki eksiklikler hepimize yansır." diye konuştu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.