HÜDA PAR Mersin’de halkla bayramlaşma programı düzenledi

HÜDA PAR Mersin’de halkla bayramlaşma programı düzenledi

​HÜDA PAR Mersin İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına katılan milletvekili adayları halkla buluştu.

HÜDA PAR Mersin İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma etkinliği ikindi namazına müteakip Ulu Camii avlusunda gerçekleşti.

Programa; HÜDA PAR Mersin Milletvekili adayları Zübeyir Akbaş, Ali Bozukluhan, Sait Erdem, Aydın Karakayalı, Ömer Faruk Ayhan, Abdurrahman Doğan, Sema Karakaya ve  Fatime Zehra Özer ile partililer ve halk katıldı. Teşrik tekbirleri ve salâvatların getirildiği programda katılımcılar birbirlerinin bayramını tebrik ettiler.

Programda konuşan HÜDA PAR Mersin İl Başkanı Ercan Fidan,  İslam coğrafyasının içinde bulunduğu sıkıntılara dikkat çekerek, “İslam ümmetinin dört bir yanında ne yazık ki hala kan gözyaşı akmakta ve sıkıntılar devam etmektedir.  İnşallah bu bayram, Müslümanların kendi aralarında birliğine, beraberliğine ve vahdetine vesile olur.  İslam ümmetinde akan kanlar sona erer ve sıkıntılarımız biter.” dua ve temennisinde bulundu, katılımcıların bayramlarını tebrik etti.

Burada bir selamlama konuşması yapan milletvekili adayları Aydın Karakayalı ve Zübeyir Akbaş da halkın bayramını tebrik ettiler.  Oruç ibadeti ve Kadir Gecesi’nin ihya edildiği Ramazan ayının bereketine dikkat çeken Karakayalı ve Akbaş,  bu bilinç ve özverinin diğer ay ve günlerde de yaşatılması temennisinde bulundular. 

Vekil adayları,  Ramazan bayramının  İslam alemi ve Müslümanlara esenlik, mutluluk ve huzurlara vesile olmasını dileyerek sözlerini tamamladılar. (İLKHA)








 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler