HÜDA PAR Midyat Gençlik kollarından ilçe Milli Eğitim Müdürü Altay’a ziyaret

HÜDA PAR Midyat Gençlik kollarından ilçe Milli Eğitim Müdürü Altay’a ziyaret

HÜDA PAR Midyat Gençlik Kolları Başkanı ve beraberindeki Gençlik Kolları heyeti İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay’ı ziyaret etti.

HÜDA PAR Midyat Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Said Teken’in başkanlığındaki HÜDA PAR Gençlik Kolları heyeti, ahlaki yozlaşmanın önüne geçmek için yapılabilecek çalışma ve programlarla ilgili görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Midyat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay’ı makamında ziyaret etti.

Özellikle gençler arasında ciddi bir artışın yaşandığı ahlaki yozlaşma hususunda -neler yapılabilir - çalışması içerisinde olduklarını belirten Teken, bu konuyla ilgili olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay’dan öneri ve destek almak için bu ziyareti gerçekleştiklerini ifade etti.

HÜDA PAR Gençlik Kolları olarak bu konuda ciddi bir çalışma içerisinde olduklarını belirten Teken, gençlere yönelik bazı etkinlikler de düzenleyeceklerinin söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Altay, gençlerin müptela olduğu ahlaki yozlaşmanın önüne geçmek için yapılacak olan her türlü programa destek vereceklerinin altını çizdi.  

Yaklaşık iki saat süren ziyarette başta madde bağımlılığı olmak üzere, ahlaki dejenerasyona neden olan ortamlardan gençlerin uzak tutulması için, ebeveynlere ve bilhassa öğretmen ile imamlara büyük görev düştüğü ifade edildi.

Altay, HÜDA PAR Gençlik Kolları heyetine birer kitap hediye ederek onları uğurladı.

İLKHA












 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.