HÜDA PAR Muhteber annenin ailesine taziye ziyaretinde bulundu

HÜDA PAR Muhteber annenin ailesine taziye ziyaretinde bulundu

HÜDA PAR Ağrı İl Başkanlığı ve Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi, önceki gün vefat eden Yasin Demir’in annesi Muhteber Demir’in ailesine taziye ziyaretinde bulundular.

HÜDA PAR Ağrı İl Başkanlığı ve Mustazaflar Cemiyeti yetkilileri 28 Şubat dönemi mağdurlarından Yasin Demir’in vefat eden annesi Muhteber Demir’in Diyadin’de bulunan taziye çadırına ziyarette bulundular.

HÜDA PAR Ağrı il ve ilçe teşkilatları yetkilileri ile Mustazaflar Cemiyeti Ağrı ve Doğubayazıt Şubeleri yetkilileri ve üyeleri, Hizbullah davası hükümlüsü Yasin Demir’in geçtiğimiz günlerde vefat eden annesi Muhteber Demir’in Diyadin’de bulunan ailesine taziyelerini sundular.

Taziyede kısa bir konuşma yapan Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şube Başkanı M. Ali Ortaç, zalimlere ve yapmış olduğu zulümlerin ortaya çıkardığı sonuçlara dikkat çekti.

Ortaç, “Allah zalimlere meyletmeyin buyuruyor. Bizlerin kalbinde zalimlere yönelik ne sevgi ve ne de muhabbet olmalıdır. Kıyamet günü zalimler için karanlıktır. Amel defterleri onlara sol taraflarından verilir. Cehennemin ateşi onlarladır. Hamdolsun ki zulüm yapanların hesaplarını Allah soracak ve zulme uğrayanların hakkını alacaktır. Allah Müslümanlara İslam’a uygun bir hayat nasip etsin. Allah tüm ölmüşlerinize rahmet eylesin. Hasseten Muhteber teyzeye rahmet eylesin mekanını Cennet eylesin inşallah. Allah’ın davası için cezaevinde olan bu evladınız ve arkadaşları için de Allah-u Teala özgürlük kapısı açsın. Darda olan bütün Müslümanların da sıkıntılarını gidersin.” dedi.

Heyet daha sonra merhume Muhteber annenin ailesine sabırlar dileyerek taziye çadırından ayrıldı. (Ömer Adıgüzel - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.