HÜDA PAR Nusaybin İlçe Başkanlığından Baştabip Ay'a ziyaret

HÜDA PAR Nusaybin İlçe Başkanlığından Baştabip Ay'a ziyaret

HÜDA PAR Nusaybin İlçe Başkanı Halil Talayhan, Nusaybin Devlet Hastanesi Baştabibi Mehmet Emin Ay'ı makamında ziyaret etti.

Hastane Başhekimlik makamında gerçekleşen ziyarette, HÜDA PAR Nusaybin İlçe Başkanı Halil Talayhan'a, HÜDA PAR Nusaybin İlçe Başkan Yardımcısı Seyfettin Ağırman ve beraberindeki heyet eşlik etti.

Pandemi döneminde Nusaybin Devlet Hastanesi çalışanlarının göstermiş oldukları fedakarlıktan dolayı Nusaybin halkı adına memnuniyetini dile getiren Talayhan, "Covid-19 salgınından önce hastanemizde olmayan MR cihazı gelmesi için açıklama yapmıştık, bugün o cihazın bulunmasıyla hastanemizin önemli bir eksikliği giderilmiş oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi. 

Nusaybin'de Diş Hastanesi ile Kadın Doğum Hastanesi'ne ihtiyaç duyulduğunu belirten Talayhan, "Diş hastalıklarının tedavisi için yapılması planlanan Diş Hastanesinin zemin etüdü yapılmasına rağmen henüz yapımına başlanmadı. Dileğimiz odur ki en kısa zamanda bunun da giderilmesidir. Nusaybin'de olmayan Kadın Doğum Hastanesi'nin de yapılmasını gerekli görüyoruz. Çünkü çevre ilçelerde dahi olan bir hastanenin, kalabalık bir nüfusa sahip Nusaybin ilçemizde bulunmaması bizi üzmektedir." şeklinde konuştu.

HÜDA PAR heyetinin bu anlamlı ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür eden Dr. Mehmet Emin Ay, "MR cihazının gelmesi gerçekten büyük bir eksikliğimizi gidermiş, vatandaşlarımızı başka yerlere gitme zahmetinden kurtarmıştır. Diş hastanesi için zemin etüdü yapılıp ancak henüz yapımına başlanmamıştır. Dileğimiz odur ki en kısa zamanda yetkililerin bu konuya el atmalarıdır.

Kadın ve Doğum Hastalıkları uzmanı alanında sıkıntılar yaşamaktayız. Kadın Doğum Hastanesi Nusaybin için gereklidir ancak o konuda herhangi bir çalışma yoktur. Bu hastane için girişimlerde bulunup Nusaybin'de yapılması konusunda bize düşen çabayı sarf edeceğiz. Pandemi döneminde vatandaşların göstermiş olduğu duyarlılıktan memnunuz vatandaşlarımızla beraber bu hastalığı yenebileceğimize inanıyoruz." dedi. 

Ziyaret karşılıklı iyilik temennileriyle son buldu. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.