HÜDA PAR Ortaköy’de seçim bürosu açtı

HÜDA PAR Ortaköy’de seçim bürosu açtı

​HÜDA PAR 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Artuklu ilçesinde seçim irtibat bürosu açtı.

HÜDA PAR 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Artuklu ilçesine bağlı Ortaköy’de (Gılherin) seçim irtibat bürosu açtı. Aralarında Mardin İl Başkanı Burhan Aydın, Mardin Milletvekili adayları ve partililerden oluşan kalabalık bir grupla Ortaköy’de seçim irtibat bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

Seçim büronun açılışında konuşan HÜDAPAR Mardin İl Başkanı Burhan Aydın, seçim bürosunun hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, konuşmasına şöyle devam etti:

“Allah’ın izniyle birilerinin korunması için kurulan bu barajlarda HÜDA PAR boğulmayacaktır. Adım adım barajları aşmaya doğru ilerliyoruz. Hiçbir engelin bu davayı bu düşünceyi durduramadığı gibi hiçbir barajda engellemeyecektir. Bütün çabamız, çalışmamız barajların üstünde bir oy oranı elde etmek içindir. Gerisi halkın teveccühüne ve Allah’ın takdirine kalmıştır. Biz gönüldaşlarımız kardeşlerimiz dava erlerimiz bu minvalde bu amaca doğru çalışmakla yükümlüyüz. Zafer Allah’ın elindedir. Dilediği zaman dilediğine verecektir. Yalnız bunun altını çizmenizi istiyorum. Unutmayın! Mutlaka zafer yeryüzünün feraseti mustazaf olanlaradır. Bu yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’de daha öncede de Tevrat ve İncil’de siz mustazaflara vadettiğidir. Yeryüzünün gerçek sahibi Allah’tır, bütün mühürler bütün anahtarlar O’nun elindedir. Dilediği zaman o mührü o iktidarı güçlüden zayıf olana verecek olan Allah’tır. Biz bir kapı açtık bir çığır açtık.”

HÜDA PAR Mardin Milletvekili adayı Mahmut Kılınç ise “Ortaköy şanslı bir beldemizdir. Mardin’in 6 milletvekili adayı şu an da burada bulunmakta. Biz siyasete farkındalık kazandırmak için yola çıktık. Biz ülkede adaleti tesis etmek için yola çıktık. Türkiye’nin gerçekten HÜDA PAR’a ihtiyacı vardır Türkiye halkının HÜDA PAR’ın kadrolarına ihtiyaçları vardır bizde bu ihtiyaca binaen HÜDA PAR’ın kadroları olarak yola çıktık ve inşallah önümüzdeki barajları yıkarak mecliste temsiliyeti sağlayacağız. Biz adaylar olarak teşkilatlar olarak üzerimize düşeni yapacağız ve takdiri yüce rabbimize bırakacağız.” dedi.

Kılınç, Ortaköy’de açılan seçim irtibat bürosunun herkese hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından partililerden oluşan araç konvoyu mahallede tur attı. (Mehmet Aslan - İLKHA)


















 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler