​HÜDA PAR Şanlıurfa milletvekili adayları oylarını kullandı

​HÜDA PAR Şanlıurfa milletvekili adayları oylarını kullandı

HÜDA PAR Şanlıurfa milletvekili adayları, oylarını kullanmak üzere sandık başına gittiler.

HÜDA PAR Şanlıurfa milletvekili adayları Emin Güneş, Lokman Yalçın ve diğer adaylar, Cumhurbaşkanı ve 27. Milletvekili Genel Seçimleri için oylarını kullandı.

Merkez Karakörpü ilçesi Şenevler Mahallesi 100. Yıl Okulunda oyunu kullanan Emin Güneş, oy kullanmadan önce sınıfları gezerek, sandık görevlilerine başarılar diledi.

Güneş, 1145 numaralı sandıkta oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına değerlendirmede bulundu. Güneş, seçimlerin partisine ve memlekete hayırlı olması temennisinde bulundu.

Milletvekili Adayı Lokman Yalçın da Merkez Haliliye ilçesinde bulunan okulları gezerek daha sonra oy kullanacağı okula gitti.

Mehmet Aziz Parmaksız İlkokulu 2122 numaralı sandıkta oyunu kullanan Yalçın, seçimlerin hayırlı olmasını diledi.

“Her vatandaş gibi oyumu kullandım.” diyen Yalçın, mevsimlik işçilerin oylarını kullanamadığına dikkat çekti.

Yalçın, “Katılım oldukça güzel, fakat bizler için dezavantaj olan bir durum daha var. Oy kullanması gereken 100 binin üzerinde insan mevsimlik işçi olarak başka illere göç etmişler. Malatya ve başka illere göç etmiş vatandaşlarımıza, oylarını kullanamayacaklar büyük bir ihtimalle. Bu da siyasetçilerin büyük bir ayıbıdır. İnşallah yeni dönemde halkımız dışarıda çalışmak mecburiyetinde bırakılmaz ve bu duruma bir çözüm bulunur.” dedi.

“Artık söz milletin”

Şu ana kadar siyasetçilerin meydanlarda olduğunu ifade eden Yalçın, “Artık söz sırasının millette, memleketimiz, insanımız, halkımız için hayırlı olan neyse Rabbim onu nasip etsin. Oylarını kullanan vatandaşlarımıza da teşekkür ederim.” diye konuştu. (Hüseyin Sayhar, Mustafa Gül- İLKHA) 












 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.