HÜDA PAR selden etkilenen bölgede incelemelerde bulundu

HÜDA PAR selden etkilenen bölgede incelemelerde bulundu

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Hamdullah Tasalı ve beraberdeki heyet, kentte sağanak yağışın ardından yaşanan selin etkilediği bölgede incelemelerde bulundu.

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Hamdullah Tasalı ve beraberdeki heyet, kentte önceki gün sağanak yağışın ardından meydana gelen selin etkilediği bölgede incelemelerde bulundu.

Selden dolayı zarar gören vatandaşları tek tek ziyaret edip, geçmiş olsun temennisinde bulunan Tasalı vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

"Son 30 yıllın en büyük afetinin meydana geldi"

Yaşanan sel felaketinin kentte büyük bir afete dönüştüğünü ifade eden Tasalı, "Dün yağan yağmur sonrası oluşan sel felaketi nedeniyle büyük bir felaket oluşmuş durumda. Bölgenin elektrikleri kesilmiş, halkın ev ve işyerlerinde büyük hasarlar oluşmuş.  Allah hepimizi bu tür doğal afetlerden muhafaza etsin. Parti olarak bölgeye geldik, yaşanan zararları yerinde görüp inceleme imkânı bulduk.   Burada selden etkilenen vatandaşları ziyaret ettik. Burada iş yerleri, evler ve hayvan barınakları zarar gören vatandaşlarımız var. Selden ciddi zarar görenler var.  Son 30 yıllın en büyük afetlerinden biri yaşanıyor diyebiliriz. Hayvanları telef olan, evlerini kaybeden insanlarımız var." ifadelerini kullandı.  

Yetkililere çağrıda bulunan Tasalı, vatandaşların zararlarını en kısa sürede giderilmesi gerektiğini belirterek,  "Bu konuda yetkililerden duyarlılık bekliyoruz." diye belirtti. (İLKHA)
























 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.