HÜDA PAR Silvan ilçe Başkanlığından esnaf ziyareti

HÜDA PAR Silvan ilçe Başkanlığından esnaf ziyareti

HÜDA PAR Silvan ilçe Başkanı Adnan Balyen ve beraberindeki heyet, ilçe sanayi sitesi esnafını ziyaret ederek, esnafın sıkıntı, sorun ve taleplerini dinledi.

Beraberindeki heyet ile beraber Silvan sanayi sitesi esnafını ziyaret eden HÜDA PAR Silvan İlçe Başkanı Adnan Balyen, ziyarette esnafın sıkıntı ve taleplerini dinledi.

Ziyaret sonrası basına değerlendirmelerde bulunan Balyen, esnafın sıkıntılarını dinlediklerini ve var olan sorunların çözümü için esnafın sesi olmaya gayret ettiklerini söyledi.

Ziyaret esnasında esnafın dile getirdiği sorun ve sıkıntıları en yakın zamanda gerekli mercilere aktaracağını belirten Balyen, özellikle sanayi esnafını ilgilendiren bazı özel sorunların olduğunu ve yetkililerin bu sorun ve sıkıntıları giderme konusunda daha duyarlı davranmalarının gerektiğinin altını çizdi.

Balyen, ‘’Yetkililer hizmeti karşılık beklemeden yapmalıdır. Makam koltuklarına oturanlar, hizmet götürmeyi vatandaşın hakkıymış gibi görmeli ve öylece bu işleri yapmalıdırlar. Hiç kimseden maddi olarak bir şey gözetmemeliler. Aksi takdirde Allah- u Teala bunların hesabını onlara soracaktır. Bu gün sanayi sitesinde gözlemlemiş olduğumuz sıkıntılar var. Esnafın dile getirdiği sıkıntılardan bir tanesi hurdacıların ayrı bir siteye taşınması talebidir. Bunun sebebini sorduğumuzda, hurdacıların fazla yer kaplamaları ve kendilerine gerekli çalışma alanının kalmaması.” şeklinde konuştu.  

Sanayi esnafının yakındığı bir diğer sorunlarının ise site temizliğinin yetersizliği olduğunu belirten Balyen, sitenin çöpten geçilmediğini ve özellikle hurdaların yığılmış olduğu yerlerin bir çöplük alanına dönüştüğünü söyledi.

Balyen, “Buraların temizliğine önem verilmeli, belediye bu konuda daha hassas olmalıdır. Temiz bir ortamda barınmak, çalışmak her insanın hakkıdır. Bunun yanısıra pislik yuvasına dönmüş ve çöpten geçilmeyen bu alanlara uyuşturucu müptelası olmuş gençler dadanmış. Devlet tüm bu sıkıntıları tespit etmeli ve alınması gereken tedbirleri ivedilikle almalıdır.” ifadelerini kullandı. 

İLKHA


























 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler