"HÜDA PAR siyaseti yeniden şekillendirecektir"

"HÜDA PAR siyaseti yeniden şekillendirecektir"

​Partisinin Kızıltepe ilçesinde düzenlediği bayramlaşma merasiminde konuşan HÜDA PAR Mardin Milletvekili adayı Mahmut Kılınç, siyaseti hileden, yalandan, dolandan, ihanetten, hırsızlıktan, torpilden ve rüşvetten arındıracaklarını söyledi.

Kızıltepe ilçesinde düzenlediği bayramlaşma merasiminde konuşan HÜDA PAR Mardin Milletvekili adayı Mahmut Kılınç, siyaseti hileden, yalandan, dolandan, ihanetten, hırsızlıktan, torpilden ve rüşvetten arındıracaklarını söyledi.

HÜDA PAR Kızıltepe İlçe Başkanlığı, Ramazan Bayramı dolayısıyla Mardin Milletvekili Adayı Mahmut Kılınç’ın seçim irtibat bürosunda bayramlaşma programı düzenledi.

Bayramlaşma programının ardından gazetecilere açıklamada bulunan HÜDA PAR Mardin Milletvekili Adayı Mahmut Kılınç, siyaseti hileden, yalandan, dolandırıcılıktan, ihanetten, hırsızlıktan, torpilden ve rüşvetten arındıracaklarını belirtti ve güvenilir siyasetçilerle siyaseti yeniden şekillendireceklerini söyledi.

Bütün İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Kılınç, "Mübarek Ramazan ayının başlamasıyla bunu demiştik. Ömrü Ramazan gibi geçenlerin sonu bayram olur. Allah’a sonsuz şükürler olsun İslam coğrafyası bayrama kavuştu ama üzülerek ifade edeyim ki; İslam coğrafyası özellikle komşularımızda yaşayan zulüm, katliam, bombardımandan dolayı yine hüzünlü bir bayram geçiriyoruz ama her şeye rağmen ümmet olarak, millet olarak dimdik ayaktayız. İnşallah coğrafyamızda yaşanan zulüm ve katliamlar bir an önce son bulur." dedi.

Programın çok güzel geçtiğini ifade eden Kılınç, sözlerine şöyle devam etti:

"HÜDA PAR olarak; Mardin’in Kızıltepe ilçesinde genel idare kurulu üyemiz, il ve ilçe başkanımız, milletvekili adaylarımız üye ve gönüllerimiz, dostlarımız ve halkımızla seçim irtibat büromuzda bir araya gelerek bayramlaşma programı düzenledik. Bayramlaşma programı güzel bir atmosferde geçti. İnşallah HÜDA PAR’ın yükselişini hep birlikte müşahede ediyoruz. HÜDA PAR’ın Türkiye siyasetine kattığı değerleri, bundan sonra katacağı değerleri, inşallah birlikte müşahede edeceğiz. HÜDA PAR siyaseti yeniden şekillendirecektir."

Türkiye’nin ancak HÜDA PAR’ın programıyla ve siyasetiyle düzlüğe çıkabileceğine vurgu yapan Kılınç, "HÜDA PAR olarak yola çıktığımız ilk günden itibaren hep şunu söylüyoruz. İnşallah siyaseti yalandan hileden dolandırıcılıktan ihanetten hırsızlıktan torpilden rüşvetten arındıracağız. Temiz sade, inanılır, güvenilir siyasetçilerle halkımızın huzuruna çıkacağız ve inşallah siyaseti yeniden şekillendireceğiz. İslam coğrafyası ve ülkemiz ancak HÜDA PAR’ın programıyla ve siyasetiyle ancak düzlüğe çıkabilir. Bundan dolayı her platformda bunu diyoruz ülkenin HÜDA PAR’a ülke insanın hür kadrolarına ihtiyacı vardır. İnşallah HÜDA PAR’ın hür kadroları 25 Haziran sabahı Türkiye’de ve belki de İslam coğrafyasında yeni bir sayfa açacaktır. 25 Haziran sabahı Türkiye’de seçim sonuçlarının sürprizle karşılanacağını şimdiden ilan ediyorum. HÜDA PAR’ın yükselişini 25 Haziran sabahı hem Türkiye kamuoyu hem dünya kamuoyu yakından takip edecek ve konuşacak." ifadelerini kullandı.

Program; katılımcıların birbirleriyle musafahalaşarak bayramlaştıktan sonra sona erdi.

Bayramlaşma programına HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Şeyhmus Akman, Mardin İl Başkanı Burhan Aydın, Kızıltepe İlçe Başkanı Abdullah Kavan, STK başkanları partinin üye ve gönüllüleri ile çok sayıda vatandaşlar katıldı.

İLKHA
















 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler