HÜDA PAR Sözcüsü Yavuz: Yetkililer depremzedelerin tepkisini anlayışla karşılamalı

HÜDA PAR Sözcüsü Yavuz: Yetkililer depremzedelerin tepkisini anlayışla karşılamalı

​HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mehmet Yavuz, Adıyaman'ın Samsat ilçesindeki vatandaşların ikinci kez depremi yaşadığını hatırlatarak halkın tepkisinin anlayışla karşılanması ve bir an önce gereken adımların atılmasını istedi.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mehmet Yavuz, sosyal medya hesabı twitter üzerinden ikinci kez depremle sarsılan Samsatlıların mağduriyetine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Samsat’ın bir kez daha yıkıcı bir depremle sarsıldığını ancak can kaybının olmamasını tek tesellilerini olduğunu söyleyen Yavuz, depremde hafif şekilde yaralananlara acil şifa temennilerinde bulundu.

Yavuz, "Samsat teşkilatımız başta olmak üzere Adıyaman il ve Kâhta ilçe teşkilatlarımız olay yerinde olup halkla iç içedirler. Teşkilatlarımızın bize aktardıkları bilgilere göre 20 civarında hayati tehlikesi bulunmayan yaralı var. Çok katlı evlerin hemen hemen hepsi yıkılmış durumda. Yıkım büyük maalesef. Su, elektrik başta olmak üzere haliyle ciddi sorunlar var. Halk, devlet yetkililerinin ilgisizliğinden şikâyetçi." dedi.

"Yetkililer bir an önce gerekli müdahaleleri yapmalıdırlar"

Kimi yetkililer ile bazı vatandaşlar arasında gerginlikler yaşandığını ifade eden Yavuz, "Yetkililer, depremle ikinci kez sarsılan ve mağdur duruma düşen vatandaşların bu tepkisini anlayışla karşılamalı ve bir an önce gerekli müdahaleleri yapmalıdırlar." ifadelerini kullandı. (Ramazan Casuk-İLKHA)


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.