HÜDA PAR ülke için bir şanstır

HÜDA PAR ülke için bir şanstır

Mardin’in Dargeçit ilçesinde esnaf ziyareti yaparak, seçim lokalinin açılışına katılan HÜDA PAR Mardin milletvekili adayı Mahmut Kılınç, HÜDA PAR’ın ülke için bir şans olduğunu söyledi.

HÜDA PAR Mardin milletvekili adayı Mahmut Kılınç, partisinin seçim lokali açılışına katılmak ve esnaf ziyaretinde bulunmak üzere milletvekili adayları İsa Altunkaynak, Abdurrahman Seyhan, Abdulkadir Gümüş ile birlikte Dargeçit ilçesinde geldi.

İlk olarak seçim bürosu açılışına katılan Kılınç, esnaf ziyaretinde bulunduktan sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua ile açılışı yapılan HÜDA PAR Dargeçit Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışında konuşan Kılınç, seçim bürosunun hayırlı olması temennisinde bulundu.

Açılışa; Mardin milletvekilleri adaylarının yanı sıra, HÜDA PAR Bartın milletvekili adayı Abdulkadir Gümüş, AK Ocaklar Dargeçit İlçe Temsilcisi Süleyman Gümüş, Saadet Partisi İlçe Başkanı İdris Yücel, Batı-Doğu Elele Birlik Teşkilatı Temsilcisi Zeynel Abidin Arslan, kanaat önderleri, partililer, esnaf ve vatandaşlar katıldı.

“İddialı ve azimli bir şekilde yola çıktı”

HÜDA PAR’ın genel de ülke, özelde ise bölge için bir şans olduğunu ifade eden Kılınç, şöyle konuştu:

“Ülkemizin, bilhassa bölgemizin HÜDA PAR’a ihtiyacı vardır. Bizim de temennimiz 24 Haziran seçimlerinde HÜDA PAR kadrolarının, milletvekillerimizin mecliste temsil edilmesidir. İslami ve insani bir muhalefet yapmasıdır. Hür kadrolarının meclise gitmesi başta bölgemiz, ülkemiz ve İslam âlemi için bir şanstır. Sanırım halkımız bu şansı değerlendirip ayağına gelen bu fırsatı değerlendirir ve HÜDA PAR kadroları da bu sefer denemek amacıyla meclise gönderirler. Biz çok iddialı ve azimli bir şekilde seçim startımızı aday adaylığımızın belli olduğu günden beri başlatmış bulunuyoruz. İddialı ve azimli bir şekilde yola çıktığımızı beyan ettik.”

“Türkiye’de temsilde adaletsizlik var”

Seçim barajının yüksek olduğunu belirten Kılınç, seçim barajının ülkede temsilde adaletsizliğe yol açtığını ifade etti.

Kılınç, “Maalesef ülkede, temsiliyette bir adaletsizlik söz konusu. Yüzde 10’luk seçim barajı kanaatimizce temsiliyette bir adalet adaletsizliktir. Biz bütün bu barajları yıkmak için HÜDA PAR kadroları olarak yola çıktık ve diyoruz ki, 25 Haziran sabahı ülkemiz çok farklı bir seçim sonucuyla karşılaşacaklar. Şimdiden HÜDA PAR kadrolara adaylarımızın tümüne başarılar diliyoruz. Bu seçimin başta bölgemiz olmak üzere, ülkemize ve İslam coğrafyasına güzellik esenlik ve selamet getirmesini yüce Allah’tan temenni ediyorum.” dedi

Kılınç’tan esnaf ziyareti

Seçim bürosunun açılışının ardından Kılınç, beraberindeki milletvekili adayları ve partililerle esnafı ziyaret ederek sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi. Kılınç, esnafın öneri ve şikâyetlerini yetkililere iletmek amacıyla not aldırdı.

Esnaftan HÜDA PAR’a bir şans verilmesini isteyen Kılınç, HÜDA PAR’ın bölge için bir şans olduğunu ve bu şansın değerlendirmesini istedi.

“HÜDA PAR adayları umut veriyor”

Esnaf ziyaretinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kılınç, özellikle son günlerde döviz ve altındaki dalgalanmalar nedeniyle esnafın sıkıntı çektiğini söyledi.

Hükümetin döviz kuru konusunda gerekli tedbirleri zamanında almadığını belirten Kılınç, “Mardin milletvekilleri adaylarımızla birlikte Dargeçit esnafını ziyaret ettik. Gerçekten esnaf bizi sıcak olumlu bir şekilde karşıladı. Esnafımızın sorun ve sıkıntılarını dinledik. Özellikle son dönemlerde dövizdeki dalgalanma, ekonomideki dalgalanmalardan şikâyetçi olduklarını gözlemledik. Buna karşın HÜDA PAR’ın amaç ve gayelerini kısaca esnafımıza anlattık. Esnafımız şu anda gerçekten büyük bir beklenti içindeler. Mevcut siyasi partinin özellikle ekonomideki son dalgalanmaların önüne geçilmemesinden yakınan esnafa HÜDA PAR’ın hedeflerini plan ve projelerini anlattık. Gerçekten çok olumlu bir ziyaret oldu. İnşallah esnafımızın bu olumlu tavırlarının sandığa da yansıyacağından şüphemiz yoktur.” İfadelerini kullandı.

Geçtiğimiz gün trafik kazasında hayatını kaybeden Kozluca imamı ve oğlunun Midyat’taki taziyesine de katılan heyet, bir dizi ziyaretten sonra Savur ilçesinin İçören köyünde partililerle bir araya geldi. (Süleyman Tunç - İLKHA)








































 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.