HÜDA PAR: Valilik ve Belediye fuar katılımcılarına destek sunmalı

HÜDA PAR: Valilik ve Belediye fuar katılımcılarına destek sunmalı

Van Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen “1. Van İndirim Günleri Festivali” fuarını ziyaret eden HÜDA PAR Van İl Başkanı Rasim Saygın, firmaların açtığı stantları ziyaret etti.

HÜDA PAR Van İl Başkanı Av. Rasim Saygın, il Yönetimi ile Tuşba ve İpekyolu ilçe teşkilatlarından oluşan bir heyet, Van Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yapılan Van İndirim Günleri Fuarı’na destek ziyaretinde bulundu.

Heyeti kapıda karşılayan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Bozkurt ve fuar yetkilileri; heyete, stant açan firmalara kadar eşlik edip Van İndirim Günleri Fuarı hakkında bilgi verdi.

Fuarda stant açan firmaların standlarını ziyaret eden Saygın ve beraberindeki heyet, yoğun bir ilgi ile karşılandı. HÜDA PAR heyeti, firmaları tek tek ziyaret ederek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Fuarda stant açan esnaf, 4 gündür süren fuara yetkililerin ilgisiz kaldığını belirterek, fuar ziyareti hususunda yetkililerin yeterince destek vermemesinden yakındı.

Bugüne kadar gerek Valilik, gerek Belediye ve gerekse de diğer partilerin bu konuda bir çalışma yapmadığını dile getiren firma yetkilileri, göstermiş oldukları ilgi ve destekten dolayı HÜDA PAR’a teşekkür etti.

Fuar ziyareti sonrasından kısa bir açıklama yapan Saygın, her zaman için esnafın yanında olduklarını belirterek, esnafın şikâyetlerini dinlediklerini ve sıkıntıların çözümü noktasında yardımcı olmaya gayret edeceklerini söyledi.

Fuarı organize eden yetkililer ile ayrıca görüştüklerini belirten Saygın, sorunların minimize edilmesi ve gerekli tedbirlerin alınması için talepte bulunduklarını sözlerine ekledi.

Valilik ve Van Büyükşehir Belediyesinin, fuarın daha canlı geçmesi için gerekli destek çalışmalarını derhal yapması çağrısında bulunan Saygın, Van halkını da fuara katılım gösterin çağrısında bulundu. (İLKHA) 












 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler