HÜDA PAR Yalova İl Başkanı'ndan Vali Erol’a ziyaret

HÜDA PAR Yalova İl Başkanı'ndan Vali Erol’a ziyaret

HÜDA PAR Yalova İl Başkanı Serdal Özer, geçtiğimiz aylarda Yalova Valiliğine atanan Muammer Erol’a “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirdi.

HÜDA PAR Yalova İl Başkanlığından oluşan bir heyet, 2018/202 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile 27 Ekim tarihinde Konya Valiliğinden Yalova Valiliğine atanan Muammer Erol’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette HÜDA PAR Yalova İl Başkanı Serdal Özer’e, İl Başkan Yardımcıları Muhammed Beheşti Önal, Mehmet Bilal Önal ve Muhsin Demir eşlik etti.

Yalova Valisi Muammer Erol, HÜDA PAR heyetini makamında karşıladı. Vali Erol ile karşılıklı yapılan sohbette, kentteki sorunlar ve gündemdeki konular ele alındı.

Gerçekleştirilen ziyaret hakkında açıklamada bulunan HÜDA PAR Yalova İl Başkanı Serdal Özer, "İl başkanlığımızdan oluşan heyetimizle birlikte, Konya Valiliğinden ilimize atanan Vali Muammer Erol’u makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulunduk. Görüşmede ülkemizin ve halkımızın maslahatı gereği yaptığımız çalışmalar ile partimizin çalışmaları hakkında kısaca bilgilendirmede bulunduk. Bu misafirperverliğinden ötürü Vali Erol'a teşekkür ederiz.”

Sıcak bir ortamda gerçekleştirilen ziyaretin sonunda İl Başkanı Özer, Vali Erol’a görevinde başarılar dileyerek, kendisine Kâbe maketli bir Kur’an-ı Kerim hediye etti.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler