HÜDA PAR'dan AK Parti ve Saadet Partisi'ne bayram ziyareti

HÜDA PAR'dan AK Parti ve Saadet Partisi'ne bayram ziyareti

HÜDA PAR Genel Sekreteri Şehzade Demir, AK Parti ve Saadet Partisi'ne bayram ziyaretinde bulundu.

Ramazan Bayramı münasebetiyle siyasi partiler arasındaki bayramlaşma ziyaretleri başladı. Bu kapsamda HÜDA PAR Genel Sekreteri Şehzade Demir ve beraberindeki heyetle AK Parti ve Saadet Partisi'ne bayram ziyaretinde bulundu.

İl ziyareti AK Parti'ye yapan HÜDA PAR heyetini, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan karşıladı. HÜDA PAR heyetinin yaptığı ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Karacan, bayramların ülkenin birlik beraberliği açısından önemli olduğunu söyledi.

Bayramın hayırlara vesile olması dileğiyle sözlerine başlayan HÜDA PAR Genel Sekreteri Şehzade Demir, hem Türkiye'nin hem de dünyanın ciddi ve hassas bir süreçten geçtiğini belirterek bayramların toplumun birliğinin sağlanması açısından önemli olduğunu belirtti.

Türkiye’de yapılan tüm seçimlerin sancılı geçtiğini ifade eden Demir, hem içerden hem de dışarıdan Türkiye’yi kuşatan ciddi sorunların olduğuna dikkat çekerek 24 Haziran seçimlerinin hayırlara vesile olmasını diledi.

Seçimlerdeki siyasi rekabetlerin farklı fikir zenginliklerinin ortaya çıkması adına güzel olduğunu ifade eden Demir, sözlerine şöyle devam etti:

"Seçimlerde gerginliklerin oluşmaması, sükûnet içerisinde geçmesi bizim en büyük temennimizdir. Kazanıp kaybetmekten çok ülkenin geleceğine halel getirmemesini temenni ediyoruz. Malumunuz Suruç’ta bir olay yaşandı. Bu olayların bir daha yaşanmamasını, son bulmasını arzu ediyoruz. Bu tür olayların bir daha yaşanmaması için de tüm siyasi parti yetkililerinin birleştirici bir üslup kullanmalarını temenni ediyoruz. Bu durumda tüm ülke kazanır."

Suriye konusunda Türkiye ve ABD arasında yaşanan son gelişmelere de değinen Demir, Türkiye’nin ABD’ye güvenmemesi gerektiğini belirterek, "ABD hiçbir zaman istikrarın ve sükûnetin adresi olmamıştır. Hatta Amerika istikrarsızlığın adresi olmuştur. Yakın bir tarihte ülkemizin başına gelen birçok felaketin, darbe sürecindeki direk rolünü hepimiz biliyoruz. FETÖ’nün elebaşının hala Amerika’da olması bunun en büyük delilidir. Bunun altını çizmek istiyoruz." dedi.

Aynı saatlerde AK Parti’den Ankara Milletvekili Emrullah İşler ve beraberindeki bir heyet de HÜDA PAR Genel Merkezine ziyarette bulundu. AK Parti heyetini HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Abdusamed Yalçın karşıladı.

Ziyarette karşılıklı bayramın başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam coğrafyasına barış ve huzur getirmesi temenni edildi.

HÜDA PAR’dan Saadet Partisine ziyaret

HÜDA PAR heyeti, AK Parti ziyaretinin ardından Saadet Partisi Genel Merkezine geçti.

HÜDAPAR heyetini, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ karşıladı. Karşılıklı bayramlaşma temennilerinin ardından seçim çalışmalarında yaşanan olaylara değinildi.

Halkın son günlerde seçim çalışmaları sırasında yaşanan acı hadiseleri hak etmediğini belirten Demir, tüm parti liderlerinin bu konudan çok barışı ve sükûneti sağlayacak bir dil kullanması gerektiğini söyledi.

Bu tür olayların, siyasilerin gerilimi arttıran sözlerinden dolayı meydana geldiğini ifade eden Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ, "Seçimler bir yarıştır. Partiler kazanabilirler, kaybedebilirler, meclise girerler, meclis dışında kalırlar, hükümete gelirler hükümetten düşerler. Ama esas olan ülkenin birliğini ve beraberliğini muhafaza etmektir. Topluma kin ve nefreti değil kardeşliği ekmektir. Bu yüzden bizler kutuplaşma dilinin yanlış olduğunu en başından beri ifade ettik. Bize de ülkemize de bunu dile getirenlerin partilerine de fayda getirmeyeceğini söyledik. Seçimi kazansanız da sonuçta kaybedersiniz." şeklinde konuştu.

Aynı saatlerde Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç ve beraberindeki bir heyet de HÜDA PAR Genel Merkezine ziyarette bulundu. Saadet Partisi heyetini HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Abdusamed Yalçın karşıladı.

Ziyarette bayramın başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam coğrafyasına barış ve huzur getirmesi temenni edildi.

İLKHA






















 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler