HÜDA PAR'dan annelerinin taziyesine katılan Yusufî mahkûmlara ziyaret

HÜDA PAR'dan annelerinin taziyesine katılan Yusufî mahkûmlara ziyaret

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcılarının da aralarında bulunduğu kalabalık bir heyet, geçtiğimiz gün vefat eden annelerinin taziyesine katılan Yusufî mahkûmlar Mehmet ve Sadun Çiğdem'e taziyede bulundu.

İslami hassasiyetlerinden dolayı müebbet hapse mahkum edilen ve yaklaşık 25 yıldır cezaevinde bulunan Mehmet ve Sadun Çiğdem, geçtiğimiz gün hayatını kaybeden anneleri Şamsa Çiğdem'in taziyesine katıldılar. Taziyede Yusufî mahkûmları ziyaret eden HÜDA PAR heyeti, başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.

HÜDA PAR eski Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'na, Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Hüseyin Yılmaz, Bahattin Temel, GİK Üyeleri Metin Kaya, Vedat Turgut, Şeyhmus Tanrıkulu ile partililer eşlik etti.

Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesinde bulunan Bediuzzaman Taziye Evinde Yusufi mahkumları ziyaret eden HÜDA PAR heyeti, burada merhume Çiğdem'in oğulları Mehmet ve Sadun Çiğdem ile görüştü. Yusufi mahkumlar ile kısa süreli konuşan heyet, merhumeye Allah'tan rahmet, ailesi ile yakınlarına başsağlığı ve sabır dileklerinde bulundu.

90'lı yıllardaki İslami hizmetlerinden dolayı FETÖ'cü polisler tarafından gözaltına alınan ve günlerce işkencelerden geçirilen, yine aynı yapının hâkim ve savcıları tarafından müebbet hapse mahkûm edilen Mehmet ve Sadun Çiğdem, pankreas kanserine yakalanarak hayatını kaybeden anneleri Şamsa Çiğdem'in cenaze merasimine katılamamışlardı.

Geniş güvenlik önlemleri altında bugün saat 11.00 sıralarında Taziye Evine getirilen Yusufi mahkumların akşam saatlerinde tekrar cezaevine götürülecekleri öğrenildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler