HÜDA PAR’dan Bingöl’de halka açık iftar yemeği

HÜDA PAR’dan Bingöl’de halka açık iftar yemeği

Genel seçimlerde HÜDA PAR’ın desteklediği Bingöl bağımsız milletvekili adayı Sait Şahin, Hür Dava Partisi Bingöl İl Teşkilatı’nın düzenlediği iftar programında halkla buluştu.

25. Dönem genel seçimlerinde Bingöl Bağımsız Milletvekili adayı olan Sait Şahin, Hür Dava Partisi Bingöl İl Teşkilatı tarafından organize edilen iftar programında Bingöllülerle bir araya geldi.

“Tüm Bingöllü hemşerilerimizden helallik istiyoruz.”

Programda bir konuşma yapan Şahin, “ Şu an İslam Coğrafyasının birçok bölgesi gözyaşı ve kan içerisinde ağır bir imtihan yaşıyorlar. Bizler de dünyevileşme yönüyle ağır bir imtihan yaşıyoruz.  İnşallah bizler ve tüm İslam coğrafyası imtihanlarımızı yüzlerimizin akıyla verelim. Bu cendereden çıkış yolu Müslümanların şuurlanmasına, bilinçlenmesine ve birliğine bağlı. İhtilaflarımızı bir tarafa bırakarak Müslümanlar olarak bir araya gelmeliyiz. Rabbim bu ramazanı buna vesile kılsın inşallah. Seçim süresince sizlerle beraber çalışmalar yaptık, halkımıza gittik ve seçim boyunca birlikteliğimiz oldu. 7 Haziran seçimleri ülkemize ve toplulumumuza hayırlara vesile olsun. Sahada bizimle birlikte çalışan kardeşlerimize ve sandıklarda bizi destekleyen herkese teşekkür ediyoruz. Rabbim hepinizden razı olsun, emeklerinizin ve desteklerinizin karşılığını versin.  Türkiye’de seçimler genelde gürültülü oluyor. Maalesef halkı rahatsız edici oluyor. Esnaf rahatsız olabiliyor, vatandaş rahatsız olabiliyor ve maalesef  Türkiye de seçimler biraz gergin geçiyor. Bu gergin atmosfer içerisinde belki kırdıklarımız oldu, belki eksiklerimiz oldu, belki yanlışımız oldu, rahatsız ettiğimiz oldu. Bu vesile ile gönül isterdik ki tüm esnafı ve halkımızı tek tek ziyaret edip helallik dileyelim. Ama buradan bu vesile ile sizlerden ve tüm Bingöllü hemşerilerimizden helallik diliyoruz. Varsa kırdığımız, haklarına girdiğimiz haklarını helal etsinler.” ifadelerini kullandı.

“Bingöl’ün sorunlarına değinmeye devam edeceğiz.”
İstedikleri sonucu elde edemediklerini belirten Şahin, “ Her ne kadar arzulamadığımız bir tablo ortaya çıkmış olsa da ve bu neticenin ortaya çıkışında çok farklı sebepler olsa da, güçlü bir şekilde halkımıza hizmet etmek isterdik. Bizim için sandık ve meclis her şey değildir. Bizim için sandık bir araçtır, meclis bir araçtır, siyaset bir araçtır. Seçim süresinde de çokça dile getirdik, bizler dava partisiyiz, meclise girmesek de mücadelemize devam edeceğiz. Seçim çalışmalarımız boyunca Bingöl’e dair sorunlara, sıkıntılara, Bingöl’ün mağduriyetliğine ve adaletsizliklere değindik. Meclis dışında kalsak da siyaset yapmaya devam edeceğiz. Bingöl’ün ve toplumumuzun sorunlarına değinmeye ve bunun mücadelesini vermeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Şahin son olarak, “ Elhamdulillah bizler seçim sonuçlarını etkilemek için, güçlenmek için, çoğalmak için gayr-i meşru yollara başvurmadık. Temiz bir siyaset yaptık. Bundan dolayı yüzümüz ak, başımız dik, alnımız açıktır. O yüzden seçim sonrasında da halkımızın içine çıkabiliyoruz ve çalışmalarımıza devam ediyoruz ve devam edeceğiz.” dedi.

Yaklaşık 500 kişinin katıldığı iftar programına çeşitli STK temsilcileri ve bölgenin önemli kanaat önderleri katıldı.

Program yapılan dua ile son buldu. (Enis Ağırbaş – İLKHA)



























HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler