HÜDA PAR'dan Doğubayazıt'ta bayramlaşma programı

HÜDA PAR'dan Doğubayazıt'ta bayramlaşma programı

HÜDA PAR Doğubayazıt ilçe teşkilatı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenledi.

HÜDA PAR Doğubayazıt ilçe teşkilatının Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlediği bayramlaşma programına vatandaşlar ilgi gösterdi.

Doğubayazıt Mehmet Beyazıt Camii (Merkez Camii) avlusunda ikindi namazına müteakip gerçekleşen bayramlaşma programına, HÜDA PAR Ağrı Milletvekili Adayı Cemal Arvas, parti üye ve gönüllüleri, çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma programında kısa bir konuşma yapan HÜDA PAR Ağrı Milletvekili Adayı Cemal Arvas, bayramların kardeşlik bağlarını kuvvetlendirmesi bakımından önemli olduğunu söyledi.

Tüm İslam âleminin bayramını tebrik eden Arvas, Müslümanların, İslam coğrafyasındaki sıkıntılardan dolayı Ramazan'ı da bayramı da buruk bir şekilde geçirdiklerini ifade etti.

Bayramların İslam âlemi içerisindeki olumsuzlukları gidermeye vesile olması temennisinde bulunan Arvas, "Muhterem Müslümanlar, hepinizden Allah razı olsun. Allah-u Teâlâ Ramazan boyunca tuttuğunuz oruçları kıldığınız nafile namazları, yaptığınız hayırları kabul etsin. Bu Ramazan Bayramı ümmete hayırlı kapılar açar inşallah. Ümmetin vahdeti ve kanayan yaralarımızın durması için vesile olur inşallah. Tekrar bütün ümmetin şehirlerimizin, beldelerimizin, köylerimizin bayramı mübarek olsun, kardeşliğe barışa mutluluğa huzura vesile olur inşallah." dedi.

Bayramlaşma programına katılan HÜDA PAR Doğubeyazıt İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Gültekin de bayramların ümmetin buluşup kaynaşmasına vesile olduğunu belirtti.

Gültekin, "Elhamdülillah bayram bütün bereket ve güzelliği ile devam ediyor. Bugün düzenlenen bu güzel etkinlikte Doğubayazıtlı kardeşlerimizle bayramlaşıp kucaklaşma imkânı bulduk. Bu güzel ortamı bize yaşattıkları için kendilerine teşekkür ediyorum." diye konuştu. (Hamza Zeren-İLKHA)






 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler