HÜDA-PAR’dan Eğitim-Bir-Sen’e ziyaret

HÜDA-PAR’dan Eğitim-Bir-Sen’e ziyaret

HÜDA PAR Malatya İl Teşkilatından bir heyet Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Malatya Şubesini ziyaret etti.

HÜDA PAR Malatya İl Başkanı Orhan Dikgöz ve beraberindeki heyet, Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım’ı ziyaret etti.Heyeti, Memur Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım karşıladı.

HÜDA PAR Eğitim İşleri Başkanlığınca hazırlanan “Milli Eğitim Müfredatı İnceleme Raporu”  hakkında bilgilendirmede bulunan ve Türkiye’de eğitim alanında yaşanan sıkıntıları dile getiren İl Başkanı Dikgöz, eğitim müfredatı hakkında görüş, öneri ve tespitleri hakkında Yıldırım’a bilgi verdi.

Şube başkanı Yıldırım’a HÜDA PAR parti programı hakkında da bilgi veren ve Parti Programı kitapçığını da Şube Başkanı Yıldırım’a takdim eden Dikgöz, parti programlarının esas alınması durumunda özellikle bölgede yaşanan birçok mağduriyetinde giderileceğini sözlerine ekledi.

Bölgede yaşanan gelişmeler hakkında da konuşan Dikgöz, PKK ve devlet arasında yaşanan çatışmadan dolayı en büyük mağduriyeti halkın yaşadığını belirterek, çukur siyasetiyle beraber şehirlere taşınan çatışmaların bir an önce bitirilmesi gerektiğinin de altını çizdi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Kerem Yıldırım, parti programı ve kendi alanları ile ilgili olan “Milli Eğitim Müfredatı İnceleme Raporu” nu inceleyeceklerini belirterek, “Raporun faydalı olacağına inanıyorum.” ifadelerini kullandı. (M. Ali Batı- İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler