HÜDA PAR’dan Gerger ve Sincik ilçelerine ziyaret

HÜDA PAR’dan Gerger ve Sincik ilçelerine ziyaret

​HÜDA PAR Adıyaman milletvekili adayı Mustafa Yetiş, beraberindeki partililer ile birlikte Gerger ve Sincik ilçeleri ile Narince Köyüne yaptığı ziyaretleriyle halkla buluştular.

Adıyaman’da seçim çalışmalarına hız kesmeden sürdüren HÜDA PAR Adıyaman milletvekili adayı Mustafa Yetiş, Kahta İlçe Başkanı Bedir Elçi, beraberindeki partililer ile birlikte Gerger ve Sincik ilçeleri ile Narince Köyünde esnaf ve vatandaşları tek tek ziyaret ettiler.

Partilerinin açıkladığı seçim beyannamesini halkla paylaşan milletvekili adayı Mustafa Yetiş, vatandaşlardan destek talebinde bulundu.

HÜDA PAR Adıyaman milletvekili adayı Mustafa Yetiş, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, sadece seçim zamanında değil, öncesinde ve sonrasında da her daim vatandaşın yanında olacağını söyledi.

Yetiş, "Seçim çalışmaları kapsamında bugün de Gerger ve Sincik İlçelerimizle Narince köyüne ziyaretler gerçekleştirdik. Gördüğümüz teveccühten dolayı mutluyuz. Gittiğimiz her yerde halkımızda bir değişim talebinin olduğu müşahede ettik. Siyaset seçim zamanında gezip destek almak değil, sürekli halkın yanında ve halkla iç içe olmaktır. Halkımız bize vereceği destekten dolayı asla pişman olmayacak, onların beklentilerini boşa çıkarmayacağız. Biz sadece seçim zamanında değil, öncesinde ve sonrasında da her daim halkımızın yanında olacağız. Çünkü biz Peygamber Efendimizin "Bir milletin efendisi o milletin hizmetkârıdır" sözünü düstur edinmiş ve Aziz İslam’ı kendimize ölçü almışız. Bizim siyaset anlayışımız budur. Biz bunu İbadet niyetiyle yapıyoruz. Memleketimizin sorun ve sıkıntılarının neler olduğunu biliyoruz. Bunları yerinde inceleyerek ve vatandaşlarımızdan dinleyerek yakından müşahede ediyoruz." dedi.

Seçim çalışmalarına aynı hızla devam edeceklerini kaydeden Yetiş, "Seçim çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam edecektir. Memleketimizin her bir katmanıyla temas kurup ziyaret ediyoruz. Bizim için dini, dili, rengi, mensubiyeti ne olursa olsun fark etmez, her bir insanımıza gidiyoruz ve gideceğiz." şeklinde konuştu.

Milletvekili Adayı Yetiş, ziyaretlerinde ilçe esnafı ve vatandaşların kendilerini sıcak bir şekilde karşılamalarından dolayı teşekkür etti.

İLKHA








 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler