HÜDA PAR'dan Kastamonu'da esnafa ziyaret

HÜDA PAR'dan Kastamonu'da esnafa ziyaret

HÜDA PAR Kastamonu Milletvekili Adayları seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı ve 27'nci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'ne sayılı günler kala çalışmalarına hız veren HÜDA PAR, Kastamonu'da esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

HÜDA PAR Kastamonu Milletvekili Adayı Şehmus Andiç ve beraberindeki heyet, kentteki esnafı ziyaret ederek 24 Haziran seçimleri için destek talebinde bulundu.

Ziyaret edip, durumlarını sorduğu esnafın teveccühüyle karşılaşan Andinç, ziyaret sonrası yaptığı açıklamalarda halkın HÜDA PAR’a gösterdiği teveccühün kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Andinç, "Kastamonu'da yaptığımız esnaf ziyaretleriyle halkın büyük teveccühünü kazandık. Halkın bize olan sevgisi görülmeye değerdi. Özellikle Genel Başkan Vekilimiz Mehmet Yavuz'un bir televizyon programına katılımından sonra halkın partimize hayran olduğunu gözlemledik. Bizi önce diğer partiden zannedenler, HÜDA PAR'ı söylediğimiz zaman ayağa kalkıp, 'Geç kaldınız, neredesiniz?' diyerek bizleri mutlu ettiler." dedi.

Bediüzzaman Said-i Nursi'nin Kastamonu'daki bir talebesinden hayır duası aldıklarını da belirten Andinç, söz konusu ziyaretlerin devam edeceğini söyledi.

İLKHA











Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.