HÜDA PAR'dan kermese ziyaret

HÜDA PAR'dan kermese ziyaret

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Batman Umut Kervan’ının düzenlediği ‘Muhtaçlara Umut Ol’ kermesini ziyaret etti.

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin beraberindeki heyetle, Batman Umut Kervanı’nın yetim ve muhtaç aileler yararına 2000 İş Merkezi zemin katında “Muhtaçlara Umut Ol” temasıyla düzenlemiş olduğu kermesi ziyaret etti.

Şahin ve beraberindekileri, Batman Umut Kervanı Başkanı M. Ali Işık karşıladı. Kermes alanını gezdiren Işık, Şahin’e ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Kermes ile ilgili açıklamalarda bulunan Şahin, Umut Kervanı’nın faaliyetlerinin takdire şayan oluğunu söyledi. Şahin, “Batman Umut Kervanı’nın açmış olduğu ‘Muhtaçlara Umut Ol’ kermesine biz de iştirak ettik. Zira Batman Umut Kervanı sosyal açıdan çok önemli boşlukları dolduran, takdir edilecek faaliyetleri sürdürmektedir.” diye konuştu.

Kermesin sosyal bir proje olduğunu belirten Şahin, “Özellikle muhtaç ve fakirlere dönük yapılan kermes takdir edilmesi gereken sosyal bir projedir. Bütün kardeşlerimizin, hemşerilerimizin bu tür kermeslere ve yardım etkinliklerine iştirak etmeleri önem arz ediyor. Biz de HÜDA PAR İl Teşkilatı olarak bu kermese iştirak ettik. Amacımız fakir ve muhtaç insanlara bir nebzede olsa katkı sunmaktır. Kermes gerek yemek olarak gerekse de diğer ürünler açısından zengin bir menüye sahip, çeşit çok. Batman Umut Kervanı, çalışanlarına ve gönüllülerine teşekkür ediyoruz, Allah hayırlarını artırsın, çok güzel bir proje.” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı HÜDA PAR’a teşekkürlerini ileten Batman Umut Kervanı Başkanı M. Ali Işık, “Biz de Batman Umut Kervanı olarak buraya kadar bizi ziyaret etmeye gelen sayın başkanımız ve teşkilat üyelerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizi böyle anlamlı bir günde yalnız bırakmadıkları için Allah onlardan razı olsun.” ifadelerini kullandı.

 İLKHA










 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler