HÜDA PAR'dan Malatya esnafına ziyaret

HÜDA PAR'dan Malatya esnafına ziyaret

HÜDA PAR Malatya İl Başkanlığından bir heyet, esnaf ziyaretinde bulunarak, esnafın sorun ve sıkıntılarını dinledi.

HÜDA PAR Malatya İl Başkanı Orhan Dikgöz, il yönetiminden oluşan heyetle birlikte kent merkezinde bulunan Bakırcılar ve Demirciler Çarşısı esnafını ziyaret etti.

Sıcak ilgiyle karşılanan HÜDA PAR heyetine esnaf yaşadıkları sorun ve sıkıntıları anlattı.

Bakırcılar çarşısının yeni yapılmasına rağmen dar sokaklarının olduğunu belirten esnaf, sokaklarda araçların trafik sorunu oluşturduğunu ve buna paralel olarak yayaların sıkıntı yaşadıklarını belirtti.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Dikgöz, "Son zamanlarda Malatya'da esnafımızı ve halkımızı sık sık ziyaret ediyoruz. Malatya'da bulunan esnafın sıkıntılarının dinlenmediğini, esnafın yetkililerden destek almadığını görüyoruz. Özellikle kira fiyatlarının yüksek olması, SGK ve Bağkur'un iş verenden 600 lira gibi uçuk bir fiyat alması esnafı bir hayli zora sokmaktadır. Zaten esnaf iş yapmıyor. Bari sigorta ücretleri düşürülsün ki esnafın da biraz yüzü gülsün. Ayrıca Bakırcılar ve Demirciler Çarşısı'nda yaşanan sıkıntılara belediye zabıta ekiplerinin bir an önce el atmasını bekliyoruz." dedi. 

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren esnaf ise HÜDA PAR'ı takip ettiklerini ve  çalışmalarını takdir ettiklerini söylediler. (İLKHA)


















 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.