HÜDA PAR’dan Midyat Milli Eğitim Müdürü Altay’a ziyaret

HÜDA PAR’dan Midyat Milli Eğitim Müdürü Altay’a ziyaret

HÜDA PAR Midyat İlçe Başkanlığından bir heyet ataması yapılan Midyat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İki yıla yakın bir süredir vekâleten yürüttüğü Midyat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne asaleten ataması yapılan Abdulkadir Altay’ı makamında ziyaret eden HÜDA PAR Midyat İlçe Başkanı İsa Altunkaynak ve partili heyet, Altay’a yeni görevinde başarılar dileyip, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Samimi bir havada geçen ziyarette konuşan HÜDA PAR İlçe Başkanı İsa Altunkaynak, “Eğitime verdiği katkı ve hizmetlerini takdir ettiğimiz Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüze yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni ediyoruz.” dedi
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Altay ise, son dönemde yaşanan olaylara değinerek, bu sorunların son bulması için her kesimin üzerine düşeni yapması gerektiğinin altını çizdi.

Altay, ‘Eğitimciler olarak görevimiz çocuklarımızı her açıdan geleceğe hazırlamak ve bunun için ne gerekiyorsa onu da hakkıyla yapmaktır. HÜDA PAR’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Bir saate yakın süren ziyaretin ardından topluca hatıra fotoğrafı çekildi. (Süleyman Tunç- İLKHA)






 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.