HÜDA PAR'dan tarım işçileri için taziye mesajı

HÜDA PAR'dan tarım işçileri için taziye mesajı

Hür Dava Partisi, Isparta'nın Yalvaç ilçesindeki trafik kazasında hayatını kaybeden 18 tarım işçisi için taziye mesajı yayımladı.

HABER MRK - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR), Isparta'nın Yalvaç ilçesinde tarım işçilerini taşıyan midibüsün kaza yapması sonucu hayatını kaybeden 18 işçi için taziye mesajı yayımladı.

HÜDA PAR Genel Merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada; “Isparta'nın Yalvaç ilçesinde, elma bahçesinde çalışan işçileri taşıyan midibüsün şarampole yuvarlanması sonucu 18 işçi kardeşimiz hayatını kaybetmiş, 30 kişi de yaralanmıştır. Hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabr-ı cemil ve yaralılara da acil şifalar diliyoruz.”denildi.

Karaman’ın Ermenek ilçesinde maden ocağında meydana gelen kazaya da yer verilen açıklamada, “Karaman’ın Ermenek ilçesinde maden ocağında meydana gelen su baskını sebebiyle madende mahsur kalan 18 işçi kardeşimizin de bir an önce kurtarılmasını diliyoruz. Her geçen saat işçi kardeşlerimizin sağ kurtulması umutlarını azaltsa da Rabbimizden, başta büyük bir bekleyiş içerisinde olan aileler için hayırlı haberler almayı umut ediyor ve diliyoruz.”ifadelerine yer verildi. (İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.