HÜDA PAR'dan Toptancılar Sitesi esnafına ziyaret

HÜDA PAR'dan Toptancılar Sitesi esnafına ziyaret

HÜDA PAR Bağlar ilçe teşkilatı, Toptancılar Sitesi esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

HÜDA PAR Bağlar İlçe Başkanı Cengiz Aydın ve beraberindeki heyet, ilçedeki Toptancılar Sitesi esnafını ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Toptancılar Sitesi esnafını Ramazan ayı öncesi ziyaret eden HÜDA PAR Bağlar ilçe Başkanı Cengiz Aydın ve beraberindeki heyet, esnafın Ramazan ayını tebrik ederken, sorunlarını da not etti.

Ziyaret esnasında Diyarbakır’ın üretim noktasında yetersiz olduğunu belirten esnaf, üretimin de ancak şehrin dışına çıkmayacak kadar az olduğunu savundu.

Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Bağlar ilçe Başkanı Aydın, "HÜDA PAR Bağlar İlçe başkanlığı olarak ilçemizde bulunan Toptancılar Sitesi esnafını Ramazan ayı öncesinde ziyaret ettik. Esnafımıza bereketli kazançlar diledik. Ziyaret, sıcak bir atmosferde geçti." dedi.

Esnafın sıkıntı ve sorunlarını, dert ve kederlerini dinlediklerini ifade eden Aydın, esnaf ziyaretlerinin her zaman devam edeceğini ve bu sıkıntıların çözümü noktasında çalışmalar yapılacağını ifade etti.

Aydın son olarak, "Diyarbakır halkının ve esnafının ilgi ve alakaya muhtaç olduğunu bizzat kendileri de dillendiriyor. Biz halkımızın bütün dert ve kederlerini dinledik. Bunları da gerekli mercilere iletme noktasında halkımızla beraber yürüyeceğiz. Onları sıkıntısını kendi sıkıntımız edeceğiz, dertlerini kendi dertlerimiz edeceğiz. Diyarbakır esnafının Ramazan ayını tebrik ediyor, hayırlı ve bereketli kazançlar diliyoruz." şeklinde konuştu. (M. Sıddık Bilge – İLKHA)






















 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.