HÜDA PAR'dan Ümraniye esnafına ziyaret

HÜDA PAR'dan Ümraniye esnafına ziyaret

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük, Ümraniye esnafını ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

İstanbul'un merkez Ümraniye ilçesine bağlı Sütçü İmam Caddesi'ndeki esnafı ziyaret eden HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük, esnafın sorun ve sıkıntılarını dinledi.

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük'e eşlik eden Ümraniye İlçe Başkanı Muhammed Sıddık Bağınmak ve beraberindeki heyeti ziyaretlerinden ötürü sıcak bir şekilde karşılayan esnaf, yaşadıkları sorunları anlatma imkânı bulduklarını söyledi.

Özellikle son zamanlarda yaşanan ekonomik durgunluğun kendilerini olumsuz yönde etkilediğini söyleyen esnaf, yerel yönetimin kendilerine gerekli ehemmiyeti vermediğine dikkat çekti.

Ümraniye Belediyesi tarafından özellikle Alemdağ Caddesi'ne yatırım yapıldığını dile getiren Sütçü İmam Caddesi esnafı, yerel yetkililer ve İstanbul Büyükşehir Belediyesine yapılan başvurulardan bir türlü sonuç alamadıklarını, böyle devam ederse esnafın siftah yapmadan kepenk kapatacağını dile getirdiler.

Esnafın yaşadığı sorun ve sıkıntıları birinci ağızdan dinleyen HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Elibüyük, esnafın yaşamış oldukları sorun ve sıkıntıları gündeme getirme noktasında ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

İLKHA
























 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.