HÜDA PAR’dan Urfa’daki medya kuruluşlarına ziyaret

HÜDA PAR’dan Urfa’daki medya kuruluşlarına ziyaret

HÜDA PAR Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erdal Elibüyük, Şanlıurfa’daki yerel basını ziyaret etti.

HÜDA PAR Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erdal Elibüyük ve beraberindeki heyet, Şanlıurfa’daki yerel basını ziyaret etti.

Ziyarette Elibüyük’e, Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Muhammet Şerif Durmaz, Haliliye İlçe Başkanı Basri Demir eşlik etti.

İLKHA Şanlıurfa Bölge Sorumlusu Osman Gülebak, Doğruhaber Gazetesi Şanlıurfa Temsilcisi Mehmet Demir, İnternet Yayıncıları Platformu Başkanı Ahin Güneş, Edessa TV Genel Yayın Müdürü Ferhat Özer, Kanalurfa TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru, Güneydoğu TV Yöneticilerinden Faruk Bayuk ve Gap Gündem Gazetesi’ni ziyaret eden Elibüyük, medya kuruluşlarının yetkilileri tarafından sıcak bir ilgiyle karşılandı.

Yapılan ziyaretler sonrası İLKHA’ya değerlendirmelerde bulunan HÜDA PAR Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erdal Elibüyük, ziyaretlerde Suriye ve Musul hakkındaki görüşlerini medya yetkililerine anlattıklarını ifade etti.

Sosyal medyanın önemi ve kullanımı hakkında da bilgi veren Elibüyük, “Sosyal medya kullanımı ciddi oranda arttı ve sosyal medyanın gücü de ortadadır. Bu gücü doğru bir şekilde kullanmak, doğru yere kanalize etmek gerekir. HÜDA PAR’ın ülkenin sorunlarına dair meselelere çözüm önerileri, duruşu ne kadar önemliyse medyaya bakışı, medyayı kullanması, medya üzerinde yapacakları çalışmaları da o kadar önemlidir. HÜDA PAR her alanda olduğu gibi ortaya koyduğu ilke ve prensiplerini medya üzerinden de hassasiyetlerini ortaya koymak, bu anlamda medyadan doğru istifade etmek için seminerler veriyor. Yerel medya ile ilişkilerimizi-diyaloglarımızı geliştirip yereldeki sorunları onların gözüyle de bakmak ve HÜDA PAR tarafından yapılan açıklamaların ulusal medyada olduğu gibi yerel medyada ne kadar yer alabilecek bununla ilgili bir görüş alışverişinde bulunduk. Faydalı geçti. Zaman zaman Şanlıurfa’ya gelip bu ziyaretlerimizi yapacağız.” şeklinde konuştu.

İLKHA





























Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.