HÜDA PAR’ın burada verdiği mesajlar evrenseldir video foto

HÜDA PAR’ın burada verdiği mesajlar evrenseldir video foto

Ankara’da düzenlenen HÜDA PAR 2. Olağan Genel Kongresi’ne katılan siyasiler, HÜDA PAR’ın verdiği mesajların evrensel olduğunu ifade ettiler.

Ankara Atatürk Spor Sergi Sarayı'nda saat 10.00'da başlayan HÜDA PAR 2.Olağan Büyük Kongresi’ne katılan Diyarbakır Sur Eski Belediye Başkanı Cemal Toptancı, kongrenin hem ülke hem de parti açısından hayırlı olmasını diledi.

Kongrede sunulan mesajlardan ve çeşitli illerden gelenlerin heyecanlı gördüğü gençliğin dikkatini çektiğini dile getiren Toptancı, “Onlar için de hayırlı olmasını dilerim. Bu kongrenin hem muhalefet hem de meclis dışında olan siyasi partimiz. Ancak mecliste yıllardır bulunan muhalefet partilerine örnek teşkil ettiğini gördüm.” şeklinde konuştu.

Burada kanı çağrıştırmayan, kana davet etmeyen, gözyaşına davet etmeyen, çığırtkanlık yapmayan, Kürtlere zulüm etmeyen bir zihniyet; bir siyasi mesaj algıladığını ifade eden Toptancı, “Bu anlamda Türkiye için önemsiyorum. Siyasi arenada gördüğümüz yapıların kemiyet değil; keyfiyet önemlidir, arz ettikleri keyfiyet önemlidir.” diye konuştu.

HÜDA PAR’ın burada verdiği mesajların evrensel olduğuna dikkat çeken Toptancı, “Aile meclislerini ilgilendiren, davet edilen mecmuayı da gördüm. Kemiyet açısından söylemiyorum fakat keyfiyet açısından zarureti hâsıl olan, olması da lazım gelen, başarılar dilediğim bir siyasi yapı olarak değerlendiriyorum. ”ifadelerine yer verdi.

İLKHA



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.