HÜDA PAR'ın İslam’ı ölçü alan siyaset anlayışını kitlelere ulaştırmak için çalışıyoruz

HÜDA PAR'ın İslam’ı ölçü alan siyaset anlayışını kitlelere ulaştırmak için çalışıyoruz

HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Tanrıkulu, HÜDA PAR’ın İslam’ı ölçü alan siyaset anlayışını kitlelere ulaştırmak için çalıştıklarını söyledi.

HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Şeyhmus Tanrıkulu, HÜDA PAR’ın İslam’ı ölçü alan siyaset anlayışını kitlelere ulaştırmak için çalıştıklarını belirtti.

HÜDA PAR Şanlıurfa Hilvan İlçe Başkanlığı tarafından üye ve partililere yönelik piknik programı düzenledi. Programa HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Şeyhmus Tanrıkulu, İlçe Başkanı Osman Göçmen, ilçe yönetimi, üye ve partililer katıldı.

Çeşitli aktivitelerin yapıldığı piknik programında Tanrıkulu, katılımcılara hitaben kısa bir konuşma yaptı.

HÜDA PAR’ın 24 Haziran seçimlerinde oy sayısını artırdıklarını ifade eden Tanrıkulu, aldıkları nitelikli oyun kendileri için önemli bir oy olduğunu belirtti.

HÜDA PAR’ın siyaset anlayışından bahseden Tanrıkulu, İslam’ı ölçü alan siyaset anlayışını kitlelere ulaştırmak için çalıştıklarını ifade etti.

HÜDA PAR’ın seçim zamanları dışında da halkla beraber olduğunun altını çizen Tanrıkulu, “24 Haziran seçimlerinde stratejimiz olarak Türkiye geneli seçime girme ve daha önce seçime girdiğimiz yerlerde ise oylarımızı arttırmayı hedeflemiştik. 7 Haziran 2015 seçimlerinde 9 ilde bağımsız adaylar ile seçime girmiş yaklaşık 70 bin oy almıştık, 24 Haziran da ise aynı yerlerde yaklaşık olarak 98 bin oy aldık. Yani oylarımızı yüzde 40 civarında arttırdık. Türkiye geneli almış olduğumuz 208 bin oy bizim için önemli bir değere sahiptir. Bu oylar partimizin; duruşuna, ilkelerine ve doğru siyasetine bilinçli bir şekilde verilmiş nitelikli diyebileceğimiz bir destektir. Bu bizim için bir başarıdır. Dolayısıyla birinci hedefimiz olan oylarımızı arttırma hedefine ulaştık. Bu konuda çaba ve gayret gösteren, gece gündüz demeden çalışan ve fedakârlıkta bulunan tüm üyelerimize ve partililerimize ve bize oylarıyla destek olan herkese teşekkür ederim.” dedi.

HÜDA PAR’ın İslam’ı ölçü alan siyaset anlayışını kitlelere ulaştırmak için çalıştıklarını dile getiren Tanrıkulu sözlerine şöyle devam etti:

“Partimizin adalet anlayışını, ekonomi, iç ve dış siyaset ve aileye bakışını, inanç özgürlüğü, etnik kimlik, kişi hak ve hürriyetlerine yaklaşımını halkımıza daha iyi ve ikna edici bir şekilde anlatmamız gerekiyor. Çünkü ülkemizde yukarıda bahsettiğimiz konularda büyük sıkıntılar var, haksızlıklar var, zulümler var. HÜDA PAR'ın İslam’ı ölçü alan anlayışını mutlaka ama mutlaka kitlelere ulaştırmak ve kitlelerin desteğini kazanmak için daha fazla gayret ve çaba göstermemiz gerekiyor. Bunun için tüm üyelerimiz partililerimiz ve özellikle genç kardeşlerimiz bu konuda yoğun bir çalışma içerisine girmelidir. Halkımızın maslahat ve menfaatini önceleyen siyasetimiz iyi bir şekilde anlatabilmeliyiz.”

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.