Hür Aday Oğuz: Bütün Müslümanların birliğine ihtiyacımız var

Hür Aday Oğuz: Bütün Müslümanların birliğine ihtiyacımız var

HÜDA PAR'ın desteklediği Van bağımsız milletvekili adayı Mehmet Mehdi Oğuz, beraberindeki heyetle Van Genç Der’e yaptığı ziyaret sırasında önemli mesajlar verdi.

Van bağımsız milletvekili adayı Mehdi Oğuz. Van Genç Der’i ziyaretinde İslam davasını yürütmek için birlikteliğe işaret ederek, “Bizim bütün Müslümanların birliğine ihtiyacımız var.” dedi.

Genç Der başkanı Fırat Toprak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  İslam için toplumun çaba sarf etmesi gerektiğini ifade eden Toprak, “Siz bu yolda partiyi seçiyorsunuz, biz de dernekleri seçtik. Bir şekilde farklı olmakla beraber, ama herkes temelde bu toplumun İslami değişimine ve dönüşümüne yönelik bir çaba sarf etmek zorundadır. Bu Allah’ın bize emrettiği bir görevdir.” ifadelerini kullandı.

“Allah’ın ipine birlikte sımsıkı sarılın ayrılmayın”

“Müslümanlar İslam davasını güçlendirmek zorundadırlar." diyen Oğuz ise, şunları kaydetti:

"Bizim şöyle bir algımız var: Biraz ayaklarımızın üstünde durduğumuz zaman,‘Allah var, bize yeterdir’ diyoruz.  Biz daha çok bir hizmet yapmaya başladık mı, sanıyoruz ki her şey yolunda gidecek. Aslında doğrudur. Allah var,  bize yeter, ama Allah bize şunu emrediyor: Allah’ın ipine birlikte sımsıkı sarılın ayrılmayın. Yani bu demektir, bizim bütün Müslümanların birliğine ihtiyacımız vardır.” şeklinde konuştu.   (İLKHA)

 






 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.