Hür Aday Oğuz, Gevaş ve Edremit esnafını ziyaret etti video

Hür Aday Oğuz, Gevaş ve Edremit esnafını ziyaret etti video

HÜDA PAR'ın desteklediği Van Bağımsız Milletvekili Adayı Mehmet Mehdi Oğuz, beraberindeki heyetle Gevaş ve Edremit ilçelerinde esnafı ziyaret etti.

Hür Aday Mehmet Mehdi Oğuz aralarında  HÜDA PAR Van İl Başkanı Rasim Saygın'ın da bulunduğu bir heyetle  Gevaş ve Edremit  ilçelerinde esnafı ziyaret etti.

İşyerlerini birer birer ziyaret eden Oğuz, esnafların sorunlarını dinledi. Esnafla kısa süreli sohbet eden Oğuz, vatandaşlardan dua istedi ve destek talebinde bulundu.

Hür adayların İslamî ve insani değerleri taşıdığını belirten Oğuz, meclise girmeleri halinde, halkın huzur ve refahı için ciddi önerilerinin olduğunu ve mecliste İslam’ın sesi olacaklarını  ifade etti.

Gevaşlı bir esnafın, “Yolumuz aynıdır. Şimdi sizinle birlikte, tek tek esnafları ziyaret etmek isterim” sözleri dikkat çekerken, başka bir esnaf da, “Bizim için kim çalışırsa, Allah ona yardım etsin” temennilerde bulundu.

Bağımsız Milletvekili adayı M. Mehdi Oğuz, Gevaş esnaf ziyaretinden sonra Peygamber Sevdalıları Platformu’nun düzenlediği Kutlu Doğum programına katıldı.

Hür Aday Oğuz, Gevaş programından sonra Edremit ilçesine gitti.  Esnafları tek tek ziyaret eden Oğuz ilçeden Edremit esnafının, “Allah sizi kazadan beladan korusun” şeklindeki  duasıyla ayrıldı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.