Hür aday Şehzade Demir: Halkımıza bir soluk olmaya geldik

Hür aday Şehzade Demir: Halkımıza bir soluk olmaya geldik

HÜDA PAR’ın desteklediği Şırnak bağımsız milletvekili adayı Şehzade Demir,"İki parti arasına sıkıştırılmış halkımıza bir soluk, bir alternatif olmaya geldik." dedi.

Şırnak bağımsız milletvekili adayı Şehzade Demir, seçim çalışmaları kapsamında Şırnak’ın Kumçatı beldesini ziyaret etti. Burada belde halkıyla buluşan Demir, “HÜDA PAR’ın desteklediği adaylar olarak bölgede iki parti arasına sıkışmış olan halkımıza bir soluk olmaya, alternatif olmaya geldik." ifadelerini kullandı.

Halkın dinine ve diline sahip çıkmaya devam edeceklerine dikkat çeken Demir, milletvekili olarak seçildiklerinde buna riayet edeceklerini ve bunun gereklerini yerine getireceklerini söyledi.

Bugün olduğu gibi yarında hangi hükümet gelse kendi adaletini, kendi savcısını ve hâkimini getireceğini ifade eden Demir, “İstediklerine ceza verip hapse atıyor, istediklerini de suçlu olsa dahi bıraktırıyorlar. Üstad Bediüzzaman böyle bir siyasetten Allah’a sığınmıştır. Allah’ın izniyle niyetimiz, partimiz, siyasetimiz dinin hizmetinde olacak ve Allah-u Teâlâ’nın meşru görmediğini yapmayacaktır.” dedi.

Halkın ilgi gösterdiği bağımsız aday Demir, yaklaşan 7 Haziran Genel Seçimleri için destek istedi. (İLKHA)




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.